Sistem parçaların nedir ?25 K KASA TOPLUCAM HELİOS KASA ALDIM COK FAZLA BÜYÜK GELDİ İADE EDİCEM SANIRIM GÖRSEL OLARAK HAVALI BİŞEY OLSUN 2.5 K BÜTÇE
Öylebi diyorsunuz daha kurulum yapmadım gerçi gözüme büyük geldi ne bileyimHelios dışında daha ne olabilir ki?
İade etme kalsın.
10700k Z490 E gamıng Ryujin 360 sıvı sogutma Thor 1200 psu Ekran kartı yok şuanSistem parçaların nedir ?
Sistemin de Asus tabanlı imiş .Öylebi diyorsunuz daha kurulum yapmadım gerçi gözüme büyük geldi ne bileyim
Emir beyi dinleyip bozmucam madem büyüklüge katlanıcam sanırımSistemin de Asus tabanlı imiş .
Kalsın zaten çok iyi kasa.
Yerden yana hiç skıntım yok Masam gayet büyük zaten ne bileyim cok büyük geldi gözüme kücükkasalara alıştık diemi acabaKasayı koyacak yerin varsa Fulltower kasa her zaman daha iyidir. 10 senedir TT Full tower kasa kullanıyorum. 3 sistem kurdum 4.sistemi de buna kurarım .Elindeki kasayı verirsen pişman olursun bence
@Rambo_87 kullanıyor ona da danış.Emir beyi dinleyip bozmucam madem büyüklüge katlanıcam sanırım
Post automatically merged:
Yerden yana hiç skıntım yok Masam gayet büyük zaten ne bileyim cok büyük geldi gözüme kücükkasalara alıştık diemi acaba
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...quer-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,504970202.html#Öylebi diyorsunuz daha kurulum yapmadım gerçi gözüme büyük geldi ne bileyim
Post automatically merged:
10700k Z490 E gamıng Ryujin 360 sıvı sogutma Thor 1200 PSU Ekran kartı yok şuan