Üst Segmente Gidecek Kasa?

SeeQp

80+
Reaksiyon skoru
69
25 K KASA TOPLUCAM HELİOS KASA ALDIM COK FAZLA BÜYÜK GELDİ İADE EDİCEM SANIRIM GÖRSEL OLARAK HAVALI BİŞEY OLSUN 2.5 K BÜTÇE

Helios dışında daha ne olabilir ki?
İade etme kalsın.

Kasayı koyacak yerin varsa Fulltower kasa her zaman daha iyidir. 10 senedir TT Full tower kasa kullanıyorum. 3 sistem kurdum 4.sistemi de buna kurarım .Elindeki kasayı verirsen pişman olursun bence

Sistemin de Asus tabanlı imiş .
Kalsın zaten çok iyi kasa.
Emir beyi dinleyip bozmucam madem büyüklüge katlanıcam sanırım
Post automatically merged:

Kasayı koyacak yerin varsa Fulltower kasa her zaman daha iyidir. 10 senedir TT Full tower kasa kullanıyorum. 3 sistem kurdum 4.sistemi de buna kurarım .Elindeki kasayı verirsen pişman olursun bence
Yerden yana hiç skıntım yok Masam gayet büyük zaten ne bileyim cok büyük geldi gözüme kücükkasalara alıştık diemi acaba

Emir beyi dinleyip bozmucam madem büyüklüge katlanıcam sanırım
Post automatically merged:

Yerden yana hiç skıntım yok Masam gayet büyük zaten ne bileyim cok büyük geldi gözüme kücükkasalara alıştık diemi acaba
@Rambo_87 kullanıyor ona da danış.

Daha güzeli yok emin ol diğerleri uçak gibi iğrenç geliyor bana.

https://urun.n11.com/bilgisayar-kas...aming-oyuncu-bilgisayar-kasasi-PSU-P384117592
1600982518544.png

Veya bu

Dostum Helios diyorsun, o kasa mükemmel her anlamda, hem de kablolalama falan için çok iyi bir kasa.

Helios efso kasa. Büyük olmasi iyi. Rahat Airflow saglar ve sistem kurdunda rahat icerden kurarsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri