Neler Yeni

Üst seviye pc toplama yardım

muiddin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin ulusan
bütçe: 100-130k

merhaba 5 yıl önce aldığım sistemin güncel oyunları kaldırmağı için yeni sistem toplamayı düşünüyorum. aklımda bir kaç parça için fikir var ama önerilerinizi bekliyorum. onu alma onun yerine şunu al tarzı.
parça parça bütçeyi yazayım. oyun için kullanıcam. bu parçaları hemen almicam zamanla indirim kovalicam. parçaların birbiriyle uyumlu olması lazım. biraz marka takıntım var, asus msi parçaları severim.
oynicam oyun 3-5 ay içinde çıkacak ve rtx ya da nvvidia şart değil, oyun gücü işlemciden alıyor. parçalar illa bu bütcede olmak zorunda değil.
kasa 8k (asus hyperion 701 düşünüyorum
psu 8k (asus 1000w gold ya da plat düşünüyorum)
anakart 12k x870 e bi anakart düşünüyorum
soğutucu 8k fikrim yok
ssd 8k (990 pro büyük ihtimal 2tb)
ram 8k corsair vengeance 6000 mhz 32 ya da 64 (değişebilir)
işlemci: 9800x3rd olacak. (bu kesin değişmez)
ekran kartı:50k sapphire nitro viper rx 7900 xtx düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emre Ergin
bütçe: 100-130k

merhaba 5 yıl önce aldığım sistemin güncel oyunları kaldırmağı için yeni sistem toplamayı düşünüyorum. aklımda bir kaç parça için fikir var ama önerilerinizi bekliyorum. onu alma onun yerine şunu al tarzı.
parça parça bütçeyi yazayım. oyun için kullanıcam. bu parçaları hemen almicam zamanla indirim kovalicam. parçaların birbiriyle uyumlu olması lazım. biraz marka takıntım var, asus msi parçaları severim.
oynicam oyun 3-5 ay içinde çıkacak ve rtx ya da nvvidia şart değil, oyun gücü işlemciden alıyor. parçalar illa bu bütcede olmak zorunda değil.
kasa 8k (asus hyperion 701 düşünüyorum
psu 8k (asus 1000w gold ya da plat düşünüyorum)
anakart 12k x870 e bi anakart düşünüyorum
soğutucu 8k fikrim yok
ssd 8k (990 pro büyük ihtimal 2tb)
ram 8k corsair vengeance 6000 mhz 32 ya da 64 (değişebilir)
işlemci: 9800x3rd olacak. (bu kesin değişmez)
ekran kartı:50k sapphire nitro viper rx 7900 xtx düşünüyorum.
Sıvı soğutucu :Arctic Lıquıd freezer ll 360 işlemci Sıvı soğutucu öneririm

İşlemci olarak 9800x3d almanızı önermem yurt dışında 400 dolar iken türkiyede fırsatçılar 850 dolara yakın bir fiyata satıyor

Ekran kartı olarak yüksek segmentlerde amd seçmenizi önermem 4080 süper ekran kartı sizin için uygundur

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen

muiddin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin ulusan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıvı soğutucu :Arctic Lıquıd freezer ll 360 işlemci Sıvı soğutucu öneririm

İşlemci olarak 9800x3d almanızı önermem yurt dışında 400 dolar iken türkiyede fırsatçılar 850 dolara yakın bir fiyata satıyor

Ekran kartı olarak yüksek segmentlerde amd seçmenizi önermem 4080 süper ekran kartı sizin için uygundur
teşekkürler öneriniz için, işlmeci en önemli parça benim için. oyunun koresini oynayan elemanda 7800x3rd ve rtx 2070 ti var, düşün o kadar önemli.

Rogas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Rogas
Hyperion 701 e 8 k yazmışsın kanka ikinci elmi

muiddin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin ulusan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ek olarak rgb, siyah yada beyaz renk falan umrumda değil. ayrıca en az 10 yıl kullanmayı düşünüyorum. (belki bi tık abartmış olabilirim.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hyperion 701 e 8 k yazmışsın kanka ikinci elmi
yok sıfır ama hyperion 701 olmak zorunda değil başka uyumlu kasa da olur lian li falani lian li ya da diğer markalara çok hakim değilim. işlemci hariç herr parça değişebilir. hyperion benim almayı düşündüğüm, başka hyperion kadar iş yapacak olan iyi bi kasa varsa o da olur.

Rogas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Rogas
ek olarak rgb, siyah yada beyaz renk falan umrumda değil. ayrıca en az 10 yıl kullanmayı düşünüyorum. (belki bi tık abartmış olabilirim.)

yok sıfır ama hyperion 701 olmak zorunda değil başka uyumlu kasa da olur lian li falani lian li ya da diğer markalara çok hakim değilim. işlemci hariç herr parça değişebilir. hyperion benim almayı düşündüğüm, başka hyperion kadar iş yapacak olan iyi bi kasa varsa o da olur.
Yok Hyperionu anladım da 18 bin liraydı galiba kasa
Araştırmalarıma göre lian li kasa işinde efsane sende araştır hocalarım da yazsın ayrıca 420 mm takılabilen bi kasa olucak
Bu şuanda indirimde 3500 tl 360 mm olanı 6.5 k

420 si 3500

Ama sadece siyah kasan beyazmı olucak bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emre Ergin
teşekkürler öneriniz için, işlmeci en önemli parça benim için. oyunun koresini oynayan elemanda 7800x3rd ve rtx 2070 ti var, düşün o kadar önemli.
İşlemci önemli evet ama iki katı fiyat vermek biraz saçma ama siz bilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,051
Üyeler
163,254
Son üye
bertanerc
Top Bottom