USTA GİTTİ.GİTTİ BİZİM ADELE.

Geldiğinde taraftarlar ne kadar heyecanlıydı... Hatta agalarla gelir mi gelmez mi kapışması yapıyorduk. Gelmez olaydı namıssız!

Ne diyebilirim ki, Gomis gittikten sonra kimse onun yerini dolduramadı.
Diagne ve Falcao gitmeli ne kadar zarar edebilirsek ikisi de gitmeli daha genç atik oynamak isteyen bir forvet lazım.

Falcaoyu desteklemiyorum hatta Türk Futbolunda Genç Türk oyuncuların oynaması tarafındayım.FBlilerde Falcao gibilere hep boş para verdiler
Ya ben Slimani ile Benzia'yı savunuyor muyum?

İkisi de birbirinden low ıq üstüne Sülo futbol camiasının en beceriksiz futbolcusu tipinde hayır yok zaten. Genç Türkleri övünce patlıyorlar. TFF para verse yabancı genç alırız.

Ya ben Slimani ile Benzia'yı savunuyor muyum?

İkisi de birbirinden low ıq üstüne Sülo futbol camiasının en beceriksiz futbolcusu tipinde hayır yok zaten. Genç Türkleri övünce patlıyorlar. TFF para verse yabancı genç alırız.
Keşke alsak bari Kulüplerin eline para geçer.Hollanda takımları gibi oluruz.

REHBER​
Fazla para kazanmak 2'ye ayrılır:
1- Yazılım okusaydın
2-Falcao'nun yolundan gitseydin
bu kadar REHBER bitti

Keşke alsak bari Kulüplerin eline para geçer.Hollanda takımları gibi oluruz.
Zamanında TFF Beşiktaş'ın Lucescu dönemini kesmeseydi. 2011 döneminde Trabzon'un sulu gözlülüğü olmasaydı şuan ülke puanı ne şartlarda olsak bile ilk 7'de olurdu. Fenere comolli ve cocu beceriksizi gelmeseydi. Galatasaraya Dursun özbek gelmeseydi şuan UCL'ye eleme ile gitmezdik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,443
Üyeler
186,066
Son üye
cengizyildirim
Geri