Kaanps4player
80+ Bronze
Dahası
Nusret’e giderAdelesi gittiğine göre yine 2 ay yoktur
Nusret’e giderAdelesi gittiğine göre yine 2 ay yoktur
3 ay yokmuş xd sonraki maçta da 10 dk takılır hocam benim nefes kesiliyor der çıkar sezonu kapatır.Adelesi gittiğine göre yine 2 ay yoktur
Gerçekler acıdır evlat.Dediğim gibi bu mesajınla futbol holiganı olduğunu kanıtladın.
falcao o bacaklarını yormasın sen de o güzelim(!) zihnini.Gerçekler acıdır evlat.
adam iyi bence de oynamak istemiyor kaç yaşına gelmiş verin emekliliğini zaten sürekli tribündeEvet arkadaşlar aylar sonra oyuna giren ve 25 dakikada sakatlanan yatalak falkao hakkında ne düşünüyorsunuz?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Falcaoyu desteklemiyorum hatta Türk Futbolunda Genç Türk oyuncuların oynaması tarafındayım.FBlilerde Falcao gibilere hep boş para verdilerfalcao o bacaklarını yormasın sen de o güzelim(!) zihnini.
Ya ben Slimani ile Benzia'yı savunuyor muyum?Falcaoyu desteklemiyorum hatta Türk Futbolunda Genç Türk oyuncuların oynaması tarafındayım.FBlilerde Falcao gibilere hep boş para verdiler
Fenerbahçe'de Benzia ile Slimani'nin Maliyeti 50 Milyon TL
Fenerbahçe'de bir süredir takımdan ayrı çalışan İslam Slimani ile Yassine Benzia'nın maliyeti 50 milyon TL'yi buldu.www.haberler.com
Keşke alsak bari Kulüplerin eline para geçer.Hollanda takımları gibi oluruz.Ya ben Slimani ile Benzia'yı savunuyor muyum?
İkisi de birbirinden low ıq üstüne Sülo futbol camiasının en beceriksiz futbolcusu tipinde hayır yok zaten. Genç Türkleri övünce patlıyorlar. TFF para verse yabancı genç alırız.
Zamanında TFF Beşiktaş'ın Lucescu dönemini kesmeseydi. 2011 döneminde Trabzon'un sulu gözlülüğü olmasaydı şuan ülke puanı ne şartlarda olsak bile ilk 7'de olurdu. Fenere comolli ve cocu beceriksizi gelmeseydi. Galatasaraya Dursun özbek gelmeseydi şuan UCL'ye eleme ile gitmezdik.Keşke alsak bari Kulüplerin eline para geçer.Hollanda takımları gibi oluruz.
Bu Falcao para tuzağı agaEvet arkadaşlar aylar sonra oyuna giren ve 25 dakikada sakatlanan yatalak falkao hakkında ne düşünüyorsunuz?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle