mahşerin pompacısı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Yoksay banane ben sadece bir fikir sundum bu kadar agrasif olmaya ne gerek vardıNapim
Yoksay banane ben sadece bir fikir sundum bu kadar agrasif olmaya ne gerek vardıNapim
Neyse senin ile tartışmicam zaten belli ediyosun nickin den beyin kapasiteni.Yoksay banane ben sadece bir fikir sundum bu kadar agrasif olmaya ne gerek vardı
Türkiye milyonlarca yıl önce deniz idi bu yüzden yüksek yerlerde dahi deniz canlıları ile ilgili fosiller bulmak olası bir şey anormal bir şey yok.Adam bağ da buldum diyor.
İlla deniz yıldızı olacak diye bir şey yok hocam farklı bir canlıya da ait olabilir.İnternetten baktığım deniz yıldızı fosillerine hiç benzemiyor
Fosiller milyonlarca yıllık şeyler de olabilir ve de şuan en yüksek daların tepesinde bile eski deniz canlılarının fosilleri ile karşılaşmak mümkün orojenez ve epirojenez haraketlerinden önce orası sulak bir alan olabilir .Adam bağ da buldum diyor.
Nasıl yapabilirim ki bildiğiniz bir satış yöntemi var mı bunların satıldığıBen senin yerinde olsam satardım.
Yani o kadar eski olması düşük ihtimal ama Türkiye tamamen deniz altındaydı yani 60 milyon yıllık olma ihtimali düşük ama neden olmasınAdam bağ da buldum diyor.
Ben de Gaziantep'e yaşıyorum ben de bağda buldumBen de Gaziantep'te yaşıyorum ben de bağda buldum
Ninem gilin bağında her yerde doluBen de Gaziantep'e yaşıyorum ben de bağda buldum