İ3 den kurtulamıyorum ne yapmalıyım?

"O" ekran kartı "o" ekran kartı değil hocam. Amd radeon HD 6800 yüksek ihtimalle. 4gb vramli olan sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Söyle bişi sanırım.
Arkadaş RX6800 yazmış gerçi sisteme bakınca daha mantıklı geldi HD6800 olması 😂.

Şöyle bende önceden 4. Nesil i3 vardı yetmeyince i7 alacaktım bilgisayarcı onu alacağına 8. Nesil i3 al daha iyi dedi onu aldım biraz zaman geçti şimdi bu da kasmaya başladı bilgisayarcıya i5 i7 alayım diyorum yine diyor ki onları alacağına 12. Nesil i3 al o daha güçlü diyor ama hep i3 oluyor yükseltemiyorum.
adam haklı oluyor bir nevi çünkü yeni i3ler de çekirdek sayısı fazla

internetten bilgi almak yerine burada tecrübeli insanlara sormanız çok daha iyi olacaktır
Siz ne dersiniz peki? İ7 9700K falan alsam daha mı mantıklı yeni nesil i3 den? Veya çok fark olmaz i3 kullan daha fazla paran olunca hem yeni nesil hem i5 i7 falan mı al dersiniz?

Siz ne dersiniz peki? İ7 9700K falan alsam daha mı mantıklı yeni nesil i3 den? Veya çok fark olmaz i3 kullan daha fazla paran olunca hem yeni nesil hem i5 i7 falan mı al dersiniz?
9700k mecbur ikinci elden alınıyor ve gereksiz pahalı onun yerine r5 5600 b450m hdv tavsiye ederim ram değişmenize gerek olmaz (gerek olabilir ama çoğunlukla olmaz yüzde 1 ihtimal derim)

9700k mecbur ikinci elden alınıyor ve gereksiz pahalı onun yerine r5 5600 b450m hdv tavsiye ederim ram değişmenize gerek olmaz (gerek olabilir ama çoğunlukla olmaz yüzde 1 ihtimal derim)
Soğutucusuz çalışır mı peki ya da ucuz bir şey ayarlasam? 5600 çok ısınıyor diye biliyorum AMD soket için soğutucu alsam o da masraf.

Not: soğutucum var ama AMD braketi yok

Soğutucusuz çalışır mı peki ya da ucuz bir şey ayarlasam? 5600 çok ısınıyor diye biliyorum AMD soket için soğutucu alsam o da masraf.
9700k için de stok fan yetmiyor maalesef , piyasaya göz gezdirdim kabaca 3.5-4k piyasası var fana da 1k falan 5k hadi 4k olsun masrafı var , r5 5600 2k b450m-hdv anakart ise 2k soğutucu fanda 1k yine aynı hesaba denk geliyor ayrıca daha ileriye dönük bir sistem olmuş oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,065
Üyeler
183,375
Son üye
tolga81
Geri