İ3 den kurtulamıyorum ne yapmalıyım?

Destekliyormus benim aklımda başka işlemci kalmış pardon.

4k bütçe ile hem anakart hemde işlemci olmaz gibi hocam.

4k civarına i7 8700 geliyor. Ama bence biraz bütçe biriktirip sağlam bir anakart + işlemci+ ram yapın 12k ya falan
Bu sisteme o kadar masraf değmez AMD ekran kartı var zaten. 4-5K ya ne varsa alayım diyorum.

O adamlar sizden koparacaklari parayi dusunuyorlar siz en iyisi butun parcalari satin am5 sistem toplayin surekli yebi islemci yada anakart degistirme sacmaligi da nedir

Bu sisteme o kadar masraf değmez AMD ekran kartı var zaten. 4-5K ya ne varsa alayım diyorum.
Zaten psu iyiyse geriye ekran kartı kalıyor. Onuda ilerde 5060 falan alırsınız. Sisteme başka bir şey kalmıyor. Birde sistem ölüyse hiç yatırım yapmadan idare edim bi 20-25 e hazır sistem alıp geçin.

Ekler

• Screenshot_2025-07-25-00-34-40-939_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2025-07-25-00-34-40-939_com.pozitron.hepsiburada.webp
    149.7 KB · Hit: 17
İşlemcinin kendi 2k zaten 2k lık anakarttan hayır gelir mi bilmiyorum.
Adam sıfır demedi eline o parçalar geçmiştir büyük ihtimalle yani ikinci eldir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

intelin sürekli olarak socket degistirmesi Kadar sacma birsey yok
Katılıyorum şimdi mis gibi anakart değiştirmeden yeni nesil almak vardı.

Doğru ya of. Aklıma gelmedi. Dediğiniz gibi elindeki parçaları satmaya calisicak o zaman.

Katılıyorum şimdi mis gibi anakart değiştirmeden yeni nesil almak vardı.
Bence bütçe biriktirin ya hazır sistem ya da 7500f+b650mr+ddr5 ram alın. Takribi toplam 12k sıfır fiyatları.

Doğru ya of. Aklıma gelmedi. Dediğiniz gibi elindeki parçaları satmaya calisicak o zaman.

Bence bütçe biriktirin ya hazır sistem ya da 7500f+b650mr+ddr5 ram alın. Takribi toplam 12k sıfır fiyatları.
Daha sistemin çok eksiği var AMD ekran kartını da RTX yapacağım daha. Bakalım olduğu kadar artık 😀

Daha sistemin çok eksiği var AMD ekran kartını da RTX yapacağım daha. Bakalım olduğu kadar artık 😀
Bu parçaları taktıktan sonra 5060ti 16gb bile takarsın. bu parçalardan sonra sadece ekran karti kalıyor. Rtx alcam diyorsunda i3 8. Nesil dar boğaz yapabilir. 2060sa yapmaz belki ama daha üstleri yapabilir.

Nick konu uyumu

2. Sistemi komple sat sıfırdan ddr5 ryzen topla pc cilere gitme

Geri