softwaredevelopers
80+ Bronze
Utanarak.
Bu sendroma ismini sen verdin dimiBu genelde başkası ne söyler sendromu başkasının ne dediğini umursamazsan olur biter mesela sıcak havalarda şemsiye alıp çıkasım çok geliyor ama yapmıyorum bil bakalım niye.
Olur herhalde nblm.Yemin ederim bende onu düşünüyordum bu arada birazda mazoşistlik var bende onun içinde psikoloğa gitsem olurmu ?
AynıyızŞimdi saçma gelecek belki ama ben bakkala gittiğimde alacağım şeyin yerini sormaya, okulda öğretmene soru sormaya yada ne bileyim gittiğim kurslarda bile bir sürü çocuk birbiriyle tanışıp oyun oynarken ben bi köşeye oturup onları izlerdim, oyunlarına katılmayı isteyemeyecek kadar çekingen biriydim bi zamanlar. (normalden fazla çekingendim ailemdekilerde bu durumdan şikayetçiydi yani benim bu çekingenlikle bişey yapamayacağımı düşünecek kadar.)
Korkularının üzerine gitmelisin atılgan olmalısın bunun bi taktiği falan yok herkes insan hepimiz insanoğluyuz böyle düşün rahat ol utanmak rezil olmak falan salla gitsin be knk walla alışıyorsun bi yerden sonra karşındakiler istedikleri kadar gülüp konuşsunlar önemli olan başını dik tutup senin gülüp geçebilmen. Şimdi diyceksin demesi kolay, değil tabi ama başka yolu yok ben başkalarının zoruyla yada bi anlık cesaretle alıştım kendi iradenle yapman daha rahat olacaktır : )
Agaa bee alışırsın o zaman merak etme .DAynıyız
urangaçlığını yenmek gerçekten çok zor küçük yaştan alıştırılmalıHaklısınız hocam bunu demeyi unuttum, başkası ne der diyor hep ailem bende oyüzden utanıyorum artık.
M** bu yazda şemsiyeyle geziyor derler, ama ben benim yapamadığımı yapan saçma şeyler yapanları daha haklı buluyorum ve hiç kötülemiyorum
Nasıl lütfen bana da söyleNot : sorunumu yendm