Evde bu örümcek normal mi?

Reaksiyon skoru
12
Evde kitapların arkasından çıktı bu ve çok fena korktum bir anda görünce normalde hiç dışarıda falan böyle bir örümcek görmedim bunlar sonradan mı böyle büyüyüp siyahlaşıyor bu nasıl bir örümcek türü nedir bilgi verebilecek varmı veya yavrusu vs. varmıdır ona göre odayı komple ateşe vercem yani bir örümcek birde yılan aşırı korkarım git dünyanın en karanlık en ıssız en kötü ruhlu yerinde kal deseler kalırım ama örümcek görmeye dayanamıyorum acilen bilgi verir misiniz?
1000010056.jpg

Evde kitapların arkasından çıktı bu ve çok fena korktum bir anda görünce normalde hiç dışarıda falan böyle bir örümcek görmedim bunlar sonradan mı böyle büyüyüp siyahlaşıyor bu nasıl bir örümcek türü nedir bilgi verebilecek varmı veya yavrusu vs. varmıdır ona göre odayı komple ateşe vercem yani bir örümcek birde yılan aşırı korkarım git dünyanın en karanlık en ıssız en kötü ruhlu yerinde kal deseler kalırım ama örümcek görmeye dayanamıyorum acilen bilgi verir misiniz?Alıntıyı görüntüle
Tarantula Yavrusuna Benziyor

Olabilir, köyde dedemgilin evde ve bahçesinde yumruk kadar örümcek, 3 metre yılan, kertenkeleler, sıçan ve çiyan vb. Canlılar gördüm 😅

Tarantula yavrusu mu ciddi misinnnnnnnnn????
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google dan tarantula yavrusunu diye arattım harbiden benziyor

O zaman bomba soru geliyor bu tarantula yavrusuysa evde birde normal tarantula mı var????

O zaman bomba soru geliyor bu tarantula yavrusuysa evde birde normal tarantula mı var????
Yavrusunu esir al besle :D

Abe ne tarantulası? Standart örümcek. Bir yerden girmiştir. Genel olarak kırsal kesimlerde çok olur bunlardan. Evi mesken tutacak olsa kıyıda köşede ağı olur. Öyle ufak telefek bir ağ da değil üstelik. Yayla gibi ağ yapıyor bunlar.

Evde kitapların arkasından çıktı bu ve çok fena korktum bir anda görünce normalde hiç dışarıda falan böyle bir örümcek görmedim bunlar sonradan mı böyle büyüyüp siyahlaşıyor bu nasıl bir örümcek türü nedir bilgi verebilecek varmı veya yavrusu vs. varmıdır ona göre odayı komple ateşe vercem yani bir örümcek birde yılan aşırı korkarım git dünyanın en karanlık en ıssız en kötü ruhlu yerinde kal deseler kalırım ama örümcek görmeye dayanamıyorum acilen bilgi verir misiniz?Alıntıyı görüntüle
bıraz daha bakın 2 3 tane daha vardır bundan anneannemın evınde 1 tane bulup fırlattım 3 tane daha bonus cıkmıstı

Ben de aynıyım görmeye bile tahammülüm yok ama kitap yazı büyüklüğüne bakılırsa çok küçük la bu nolcak.

Ben de aynıyım görmeye bile tahammülüm yok ama kitap yazı büyüklüğüne bakılırsa çok küçük la bu nolcak.
Küçük değil orta boyutta

bıraz daha bakın 2 3 tane daha vardır bundan anneannemın evınde 1 tane bulup fırlattım 3 tane daha bonus cıkmıstı
Bunun aynısı mı

Abe ne tarantulası? Standart örümcek. Bir yerden girmiştir. Genel olarak kırsal kesimlerde çok olur bunlardan. Evi mesken tutacak olsa kıyıda köşede ağı olur. Öyle ufak telefek bir ağ da değil üstelik. Yayla gibi ağ yapıyor bunlar.
Ağı biraz var standart örümcek falan da değil bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,448
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri