uTorrent'de 15 adet virüs tespit edildi

wthr

80+
Reaksiyon skoru
86
Arkadaşlar bi film indireyim dedim başta direk utorrent i indirip kurdum ama film 200 kb de iniyor diye başka program baktım bittorrenti indirdim açayım derken windows defender uyardı sildim bende tek çare uTorrent diye onu indirdim ama virüstotal a da arattırdım zaten gezginlerdede 15 adet virüs yazıordu pek takmadım ama virüstotalda trojan malware hepsi doldurulmuş içine orjinal sitesinden indirmeme rağmen virüs bulaşmışmıdır pc ye malwarebytes ve kaspersky a taratacağım şimdi yoksa bi yanlışlık varmıdır?

Gezginlerden indirme kendi sitesinden ücretsiz olanı indir ben oradan kullanıyorum herhangi bir şey yok

Gezginlerden indirme kendi sitesinden ücretsiz olanı indir ben oradan kullanıyorum herhangi bir şey yok
Ben zaten ordan indirdim programı gezginlerde 15 virüs tehditi yazısını görünce eski sürüm bozukdur diye orjinal indirdim ama o da sorunlu sanırım

Ben kullanıyorum herhangi bir sorun yok
Ya ozaman virüs total da var bide kasperskye taratayım o ne diyecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VirüsTotal sonuçlarını atar mısınız ?
1630665336071.png

False- Positive olabilir siz yine de kaspersky ile taratın
Şimdi kaspersky a tarattım sorun yok sanırım virüstotal yanlış görüyor yada sadece virüstotal görüyor virüsleri ben filmi en iyisi tarayıcıdan indireyim

coin miner var orada. false-positive değildir.
oradaki antivirüslerin yarısı bilinmeyen marka zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi kaspersky a tarattım sorun yok sanırım virüstotal yanlış görüyor yada sadece virüstotal görüyor virüsleri ben filmi en iyisi tarayıcıdan indireyim
Torrent sadece korsan oyun vb olan bir yer değil zaten

Arkadaşlar bi film indireyim dedim başta direk utorrent i indirip kurdum ama film 200 kb de iniyor diye başka program baktım bittorrenti indirdim açayım derken windows defender uyardı sildim bende tek çare uTorrent diye onu indirdim ama virüstotal a da arattırdım zaten gezginlerdede 15 adet virüs yazıordu pek takmadım ama virüstotalda trojan malware hepsi doldurulmuş içine orjinal sitesinden indirmeme rağmen virüs bulaşmışmıdır pc ye malwarebytes ve kaspersky a taratacağım şimdi yoksa bi yanlışlık varmıdır?
Film'leri idm ile indir. Kaç yıldır kullanıyorum. Çok memnunum
Hatta şimdide bir şeyler indiriyorum:
Ekran Alıntısı.PNG

qBitTorrent kullanmayı dene.

Geri