under volt voltajı düşürüyo az bir performans kaybı olur ama ısısı düşeraraştırırken gördüm uv yapınca sıcaklık değerleri düşüyor ve kartın ömrü artıyormuş. bunun artısı ve eksisi nedir gerek varmıdır? detaylı bilgi verebilecek olan varmıdır?
5700xt kart
Bende undervoltage insanlari anlamiyorum.under volt voltajı düşürüyo az bir performans kaybı olur ama ısısı düşer
Performans kaybı olmaz bile. Çok daha serin çalışır. Kesinlikle AMD kart alanların yapması gereken bir işlem.under volt voltajı düşürüyo az bir performans kaybı olur ama ısısı düşer
daha detaylı açıklayabilir misin? ömrünü uzatıyormu bi zararı var mı performans düşmesinden başka? asus tuf3 fazla ısınıyor bildiğiniz üzere böyle bişe yapmaya gerek varmı sizce kartın kendi ısınması sorun değilde 75 derece olunca diğer parçaları ısındırır mı bir sorun olurmu?under volt voltajı düşürüyo az bir performans kaybı olur ama ısısı düşer
o fiyata daha iyi kart yoktu. ve ekran kartı seçenekleri yoktu başka da2 sistem de.Bende undervoltage insanlari anlamiyorum.
hem power olsun. Hemde undervolt
madem airflow kötü veya gpu sogutucu iyi deyilse. Baska version al
Yalnız Nvidia kart alan birinin yapmasına gerek yok. AMD kartlarda genelde güç tüketimi normalinden fazla olur ve sıcaklık 65 derece olacağına 80 olur. En basitinden benim 5700XT Pulse kartım. NZXT S340 kasamda 85 dereceleri gördüm. Sonrasında UV ile MAX. 74 derece oldu bu. FPS kaybı yok. Bende yapmayanları anlayamıyorum ''AMD kartlarda''Bende undervoltage insanlari anlamiyorum.
hem power olsun. Hemde undervolt
madem airflow kötü veya gpu sogutucu iyi deyilse. Baska version al
TUF EVO ısınmıyor ki. Performans kaybı olmaz dostum. Hadi olsun diyelim max 1 FPS. Çok fark etmez hatta hiç etmez. Ama sıcaklık hatrı sayılır derecede düşer. Kartın ömrü de uzar bununla beraber.daha detaylı açıklayabilir misin? ömrünü uzatıyormu bi zararı var mı performans düşmesinden başka? asus tuf3 fazla ısınıyor bildiğiniz üzere böyle bişe yapmaya gerek varmı sizce kartın kendi ısınması sorun değilde 75 derece olunca diğer parçaları ısındırır mı bir sorun olurmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
o fiyata daha iyi kart yoktu. ve ekran kartı seçenekleri yoktu başka da2 sistem de.
evo değil malesef normal tuf3 bende ki. 20.2.2 sürümü ile biraz düzeldi gibi bu sıcaklık değerleri 80 i görmüyor mesela.Yalnız Nvidia kart alan birinin yapmasına gerek yok. AMD kartlarda genelde güç tüketimi normalinden fazla olur ve sıcaklık 65 derece olacağına 80 olur. En basitinden benim 5700XT Pulse kartım. NZXT S340 kasamda 85 dereceleri gördüm. Sonrasında UV ile MAX. 74 derece oldu bu. FPS kaybı yok. Bende yapmayanları anlayamıyorum ''AMD kartlarda''
Mesaj otomatik birleştirildi:
TUF EVO ısınmıyor ki. Performans kaybı olmaz dostum. Hadi olsun diyelim max 1 FPS. Çok fark etmez hatta hiç etmez. Ama sıcaklık hatrı sayılır derecede düşer. Kartın ömrü de uzar bununla beraber.