Neler Yeni

Üyelere özel sistem geliyor!!!

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ne alaka kıdemli falan bende dün üye olsum yeni gördüğüm foruma. Biz alamayacaksak ne anlamı kalıyor bunun @donanımarşivi
Herkesten sır olarak saklamadığımız bu foruma sende emek verip diğer kıdemli üyeler gibi burada vakit geçirip rütbeni geliştirebilseydin, asıl sana verirsem kıdemlilere haksızlık olur.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,922
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Ne alaka kıdemli falan bende dün üye olsum yeni gördüğüm foruma. Biz alamayacaksak ne anlamı kalıyor bunun @donanımarşivi
Bende 1.5 sene önce oldum. Şimdi eşit mi olacağız :) mantıklı düşünelim lütfen.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Güzel düşünülmüş bir hareket. Emeğinize sağlık şimdiden, güzel bir sistem olacağından şüphem yok:)

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ben 2018den beri youtube'da ve instagram'da, 1 senedir de burada üyeyim ama pek aktif olamadım. Son zamanlarda ne görsem burada yardımcı olmaya yazmaya çalışıyorum. Acaba illa bronze ve üzeri falan mı olmak lazım :(

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Herkesten sır olarak saklamadığımız bu foruma sende emek verip diğer kıdemli üyeler gibi burada vakit geçirip rütbeni geliştirebilseydin, asıl sana verirsem kıdemlilere haksızlık olur.
Sevgili abdullah hocam samimi bir şekilde söylüyorum daha dün keşfettim forumu ben zaten uzun zamandır instagramdan takipçinim . Dün gördüğüm gibi üye oldum . Çocukluğumdan beri alamadığım bilgisayar hasretiyle kaldım öyle . Lütfen stok çok olsun tüm kardeşlerine açık olsun @Abdullah Hacıgül
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten çok üzüldüm şu al sat yapıp onca bilgisayar bekleyen yıllarca para biriktirmeye çalışıp bilgisayar alamayan birisi olarak söylüyorum. Evlendim 4 ay oldu o bilgisayar eve giremedi kaldı öyle ..:( üzgünüm teşekkürler

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Sevgili abdullah hocam samimi bir şekilde söylüyorum daha dün keşfettim forumu ben zaten uzun zamandır instagramdan takipçinim . Dün gördüğüm gibi üye oldum . Çocukluğumdan beri alamadığım bilgisayar hasretiyle kaldım öyle . Lütfen stok çok olsun tüm kardeşlerine açık olsun @Abdullah Hacıgül

Gerçekten çok üzüldüm şu al sat yapıp onca bilgisayar bekleyen yıllarca para biriktirmeye çalışıp bilgisayar alamayan birisi olarak söylüyorum. Evlendim 4 ay oldu o bilgisayar eve giremedi kaldı öyle ..:( üzgünüm teşekkürler
Abdullah bey sürekli instagramda forumu paylaşıyor, ayrıca videolarında da sık sık bahsediyor. Daha önce duymamanız gerçekten ilginç.

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Geçen sefer de böyle denildi yine herkes icin oldu
Kardeşim valla biriktirdim param gitti borca harca. Yine biriktirdim yine düğüne nişana derken . Şimdi kredi çekmeyi düşünüyorum abdullah ustanın paylaştığı sistem hakikaten güzel ve alsatçılar yüzünden çoğu sistem gereğinden çabuk hızlı tükeniyor

Abdullah bey sürekli instagramda forumu paylaşıyor, ayrıca videolarında da sık sık bahsediyor. Daha önce duymamanız gerçekten ilginç.
Yalan söylemiyorum en içten bir şekilde söylüyorum bunu mert kardeşim. Çoğunlukla aktif olamıyorum donanımarşivi bildirimleri açık bir şekilde öylece duruyor bildirim sonradan düşüyor vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
mahmut
Geçen seferki 700 adetti 1 saat sonra bile sistem alabildim daha ne olsun

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Kardeşim valla biriktirdim param gitti borca harca. Yine biriktirdim yine düğüne nişana derken . Şimdi kredi çekmeyi düşünüyorum abdullah ustanın paylaştığı sistem hakikaten güzel ve alsatçılar yüzünden çoğu sistem gereğinden çabuk hızlı tükeniyor

Yalan söylemiyorum en içten bir şekilde söylüyorum bunu mert kardeşim. Çoğunlukla aktif olamıyorum donanımarşivi bildirimleri açık bir şekilde öylece duruyor bildirim sonradan düşüyor vs.
Estağfurullah yalan söylüyorsunuz demedim.
Aktif olarak takip edip forumu duymamanız ilginç geldi sadece.

qwert7610

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Guan Tanamo
Bende instagramdan görüp üye oldum foruma kıdemli üyelere yeni sistem hayırlı olsun o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,987
Üyeler
160,626
Son üye
Butyuo1
Top Bottom