equinoxx
80+ Bronze
Hayır, herkes alabiliyordu.Yine aynı şekilde forum üyelerine özel mi yazıyordu gerçekten alabilecek miyim :/
Hayır, herkes alabiliyordu.Yine aynı şekilde forum üyelerine özel mi yazıyordu gerçekten alabilecek miyim :/
Ya günümün 15 saati işte yolda geçiyor . Tüm bildirimler açık denk geldikçe bakıyorum bakmaya da devam edeceğim işini hkkıyla yapan nadir insanlardanEstağfurullah yalan söylüyorsunuz demedim.
Aktif olarak takip edip forumu duymamanız ilginç geldi sadece.
Hayır herkes alabiliyordu bende nöbete gittim hastanede işteyken öyle girdim baktım aldım alan 2 arkadaşımda oldu iş yerinde daha ne olsunYine aynı şekilde forum üyelerine özel mi yazıyordu gerçekten alabilecek miyim :/
Yeni keşfettim zaten bu forumdna çıkacağımı düşünmüyorum . Keşke herkes böyle değer verse takipçilerineAyrıca böyle bir uygulama zaten sürekli olarak yapılmaz diye düşünüyorum, bu foruma emek veren arkadaşlar için yapılan bir jest. Kıdemden kastın rütbe sistemi olduğunu düşünüyorum. Bu da forumun aktifliğini arttıracak önemli bir hamle.
Aqaya beleşburada bile torpil var
Ya arkadaş, sırf sistemi alamayacaksın diye nasıl da iftira atıyorsun . Cidden yazık sana.burada bile torpil var
yazık bana ? burdaki sistememi kaldım mizah amaçlı torpil var diye yazdım düzgün konuşun lütfen yazık falanYa arkadaş, sırf sistemi alamayacaksın diye nasıl da iftira atıyorsun . Cidden yazık sana.
Sistem paylaşıldığı anda alırken görürüz seniburdaki sistememi kaldım