Neler Yeni

Üyelere özel sistem geliyor!!!

zelforen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
ATA
rütbe kasın :D

rterdogan

80+
Bende forumun en eskilerindenim lakin bronz silver gold vb. olabilecek kadar genişçe vaktimiz yok maalesef, her konuda bilgi ve tecrübe sahibi olmadığımız gibi her paylaşımın altında sırf etkileşim kasabilmek için düzmece yorumlarda atmıyoruz. Bilgi ve tecrübemiz dahilinde elden geldiğince fırsat buldukça paylaşımlar ve fikir alışverişleri yapıyoruz. İsim vermek doğru olmaz lakin bilgisi olmayıp fikri çok olan kişiler olduğu için silver, gold vb. rozetleri kriter olarak belirlemek yanlış olacağını düşünüyorum. Kemik tayfayı küstürmemek adına 1 yıl doldurmuş olmanın makul ve objektif bir kriter olduğunu düşünüyorum. ( Kral tacı adında forumu etkili ve verimli kullananlara yönelik nişan eklenmiş gayet mantıklı ve yerinde bir çözüm olmuş bu durum için. Şimdi olmasa bile sonraki etkinlikler indirimler kampanyalar vs. için bu kişilere yönelik olması çok yerinde olacaktır.)
Katılıyorum, böyle olması daha mantıklı ve qdil olur bence @Abdullah Hacıgül

Nixrian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
mete mete
tahminen ne kadarlık bütçe ile olur ?

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Baran Çelik
Ben 2018den beri youtube'da ve instagram'da, 1 senedir de burada üyeyim ama pek aktif olamadım. Son zamanlarda ne görsem burada yardımcı olmaya yazmaya çalışıyorum. Acaba illa bronze ve üzeri falan mı olmak lazım :(
Evet. Kıdemli üye olmak gerekiyormuş.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Kıdemli nasıl olunuyor ben kıdemli miyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Inş 1 yıllıktır

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,032
İsim
araba
umarım broznlarda kullanabilir hep forumdayım ama fazla mesaj atmıyorum

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
@Abdullah Hacıgül Bu kıdem meselesinde sadece mesaj sayısı ve yıla bakılmaz umarım. Gerçekten çok mesaj yazıp nitelikli mesaj yazan bilgili üyelere lafım yok onlar kesinlikle hak ediyor ama ben bir konuda durumu iyice açıklamaya çalışırken 2-3 paragraf mesaj yazarken başka biri aynı konuda “alınır” yazıp geçiyorsa bunlar da dikkate alınmalı bence.

Sistemi gerçekten çok istesem de benden daha üstte çok kişi var sistem onlara gider herhalde, yine de bazı kişilerin haksızlığa uğramaması için bu yazıyı yazmak istedim.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Yakında belirli rütbeler çok değerli olacak zaten :) satılması bile gayet mantıklı olacak ama satıldığını anlarsak hesabı permalarız
Abi Sistemle Beraber , Çeşitli PC ekipmanları , parçaları gelirse çok güzel olur
Mesela Kulaklık , Mouse , Mousepad ,PC Kasası , SSD Gibi Parçaların İndirimli Şekilde rütbelilere Gelmesi , Sistemlerle Beraber Bizim İçin Efsane Olur.
Malum Türkiye Şartları , Sistemi Bir Anda Değiştiremesek de Ekipmanları Daha Rahat Değiştirebiliyoruz.

Hatta Telefon , Televizyon , Laptop Gibi Cihazlara da İndirim gelirse Çok Çok daha Güzel Olur.

Adem3455

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Adem bayram
Düşünce güzel, hareket güzel.🏌️ Emeği geçenler emeklerinin karşılığını alacak 👏🏼

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
DA telefon uygulanasını yapsın bi yazılımcı arkadaşımız ☺️☺️
Var

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cemil Karakurt
Bence foruma üye olan herkes ve aktif olarak takip edenler alabilme şansına sahip olmalı rütbe falan ayrımı yapılmamalı şahsen ben yeni üye oldum ama sistemi kaçırmak istemem daha önce YouTube ve Instagram dan takip ediyordum buraya yeni geldim

Top Bottom