Üyelere özel sistem geliyor!!!

rütbe kasın :D

Bende forumun en eskilerindenim lakin bronz silver gold vb. olabilecek kadar genişçe vaktimiz yok maalesef, her konuda bilgi ve tecrübe sahibi olmadığımız gibi her paylaşımın altında sırf etkileşim kasabilmek için düzmece yorumlarda atmıyoruz. Bilgi ve tecrübemiz dahilinde elden geldiğince fırsat buldukça paylaşımlar ve fikir alışverişleri yapıyoruz. İsim vermek doğru olmaz lakin bilgisi olmayıp fikri çok olan kişiler olduğu için silver, gold vb. rozetleri kriter olarak belirlemek yanlış olacağını düşünüyorum. Kemik tayfayı küstürmemek adına 1 yıl doldurmuş olmanın makul ve objektif bir kriter olduğunu düşünüyorum. ( Kral tacı adında forumu etkili ve verimli kullananlara yönelik nişan eklenmiş gayet mantıklı ve yerinde bir çözüm olmuş bu durum için. Şimdi olmasa bile sonraki etkinlikler indirimler kampanyalar vs. için bu kişilere yönelik olması çok yerinde olacaktır.)
Katılıyorum, böyle olması daha mantıklı ve qdil olur bence @Abdullah Hacıgül

Ben 2018den beri youtube'da ve instagram'da, 1 senedir de burada üyeyim ama pek aktif olamadım. Son zamanlarda ne görsem burada yardımcı olmaya yazmaya çalışıyorum. Acaba illa bronze ve üzeri falan mı olmak lazım :(
Evet. Kıdemli üye olmak gerekiyormuş.

Kıdemli nasıl olunuyor ben kıdemli miyim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Inş 1 yıllıktır

umarım broznlarda kullanabilir hep forumdayım ama fazla mesaj atmıyorum

@Abdullah Hacıgül Bu kıdem meselesinde sadece mesaj sayısı ve yıla bakılmaz umarım. Gerçekten çok mesaj yazıp nitelikli mesaj yazan bilgili üyelere lafım yok onlar kesinlikle hak ediyor ama ben bir konuda durumu iyice açıklamaya çalışırken 2-3 paragraf mesaj yazarken başka biri aynı konuda “alınır” yazıp geçiyorsa bunlar da dikkate alınmalı bence.

Sistemi gerçekten çok istesem de benden daha üstte çok kişi var sistem onlara gider herhalde, yine de bazı kişilerin haksızlığa uğramaması için bu yazıyı yazmak istedim.

Yakında belirli rütbeler çok değerli olacak zaten :) satılması bile gayet mantıklı olacak ama satıldığını anlarsak hesabı permalarız
Abi Sistemle Beraber , Çeşitli PC ekipmanları , parçaları gelirse çok güzel olur
Mesela Kulaklık , Mouse , Mousepad ,PC Kasası , SSD Gibi Parçaların İndirimli Şekilde rütbelilere Gelmesi , Sistemlerle Beraber Bizim İçin Efsane Olur.
Malum Türkiye Şartları , Sistemi Bir Anda Değiştiremesek de Ekipmanları Daha Rahat Değiştirebiliyoruz.

Hatta Telefon , Televizyon , Laptop Gibi Cihazlara da İndirim gelirse Çok Çok daha Güzel Olur.

Düşünce güzel, hareket güzel.🏌️ Emeği geçenler emeklerinin karşılığını alacak 👏🏼

DA telefon uygulanasını yapsın bi yazılımcı arkadaşımız ☺️☺️
Var

Bence foruma üye olan herkes ve aktif olarak takip edenler alabilme şansına sahip olmalı rütbe falan ayrımı yapılmamalı şahsen ben yeni üye oldum ama sistemi kaçırmak istemem daha önce YouTube ve Instagram dan takip ediyordum buraya yeni geldim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,063
Üyeler
184,726
Son üye
beratvarvar
Geri