baid
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 4,398
Nasıl?YT
Amazon Prime
Bu ikisi kesinlikle olmalı. Biri aylık 5 diğeri 4 liraya geliyor.
Nasıl?YT
Amazon Prime
Bu ikisi kesinlikle olmalı. Biri aylık 5 diğeri 4 liraya geliyor.
S sport üyeliği alırsam sadece futbol mu izliyorum yoksa spor,film de izleyebiliyo muyum?S sport 20
Film platformu değil. Premier lig, Seria A gibi önde gelen liglerin maçları ve en iyisi de NBA var. Diğer sporlarda var hokey, at yarışı bilmem ne. Fiyatını hak ediyor yani.S sport üyeliği alırsam sadece futbol mu izliyorum yoksa spor,film de izleyebiliyo muyum?
S sport üyeliği alırsam sadece futbol mu izliyorum yoksa spor,film de izleyebiliyo muyum?
Siz yanlış anladınız. Üniversite öğrencilerine spotify 9tl papara ile alınca 4.5 tl'ye geliyor. Ama herkes üniversite okumuyor ve herkes akrediteli programlarda okumuyor..sizin kastettiğiniz farklı burada papara ile kartı ile Spotify abone olursan 15 TL'ye kadar indirim yapıyor
1 ay kadar free plan kullanınca 3 aylık premiumu 18 liraya veriyor. Ben öyle kullandım baya aylık 3TL oluyor papara ileSiz yanlış anladınız. Üniversite öğrencilerine spotify 9tl papara ile alınca 4.5 TL'ye geliyor. Ama herkes üniversite okumuyor ve herkes akrediteli programlarda okumuyor..