D Dedisthis 80+ Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 15 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Aşkın Ayberk Yıldız 18 Aralık 2020 #1 Valorantda yeniden başlatma hatası veriyor sürekli ve epic games launcherda da alt sekmede yanıp yanıp sönüyo Pc im laptop
Valorantda yeniden başlatma hatası veriyor sürekli ve epic games launcherda da alt sekmede yanıp yanıp sönüyo Pc im laptop
W Wotw 80+ Bronze Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 759 Dahası Reaksiyon skoru 127 İsim Yiğit Karakuş 18 Aralık 2020 #2 Benim bir bilgim yok fakat benim arkadaşımda aynı sorunu yaşıyo ama hala bi çözüm bulamadı
D Dedisthis 80+ Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 15 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Aşkın Ayberk Yıldız 18 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Wotw yazmış: Benim bir bilgim yok fakat benim arkadaşımda aynı sorunu yaşıyo ama hala bi çözüm bulamadı Devamı için tıklayın... senin arkadaşın benim zaten bdfuoWEGŞGFEAWYGFFIŞ
Wotw yazmış: Benim bir bilgim yok fakat benim arkadaşımda aynı sorunu yaşıyo ama hala bi çözüm bulamadı Devamı için tıklayın... senin arkadaşın benim zaten bdfuoWEGŞGFEAWYGFFIŞ
W Wotw 80+ Bronze Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 759 Dahası Reaksiyon skoru 127 İsim Yiğit Karakuş 21 Aralık 2020 #4 Dedisthis yazmış: senin arkadaşın benim zaten bdfuoWEGŞGFEAWYGFFIŞ Devamı için tıklayın... Hahahahahha
Dedisthis yazmış: senin arkadaşın benim zaten bdfuoWEGŞGFEAWYGFFIŞ Devamı için tıklayın... Hahahahahha