Uygulamadan altın almak istiyorum Hangi platformu kullanmalıyım ?

en iyisi Pax Gold coinini al. Gerçek altın ons değerine sabit. Böylece 7/24 istediğin yerde tek tık ile boz Binance Tr ile hesabına çek veya satın al.
Binance dahil trustwallet-bitget wallet gibi uygulamalardada var.

Alınan her gram başına pax gold firması gidip gerçek fiziksel altın alıyor ve böyle güvence veriyor. İngiltere temelli bir firma diye biliyorum. İngiltere batmaz ise altının durur. Gerçi amerika batsa tüm stabil coinler çakılacağı için pek takma kafana...
Bu coin harbiden istikrarlı gidiyor bu arada bir süredir arada bakıyorum buna ama kripto temelli olduğu için çok fazla güvenmek mantıklı olmayabilir. Luna felaketinden sonra özellikle de.

Bu coin harbiden istikrarlı gidiyor bu arada bir süredir arada bakıyorum buna ama kripto temelli olduğu için çok fazla güvenmek mantıklı olmayabilir. Luna felaketinden sonra özellikle de.
hocam bu stabil coin gibi. Stabil coinler abd tahvillerine ve dolara endeksli abd batmadıkça stabil olmaya devam ederler.
Paxg ise altına endeksli. Örneğin paxg de total 200 kilo altın alımı yaptın, paxg ise fiziksel olarak 200 altın satın alıyor ve sen altınını satana kadar onu tutuyor. İngiltere temelli oldugu için altın veya ingiltere batmadığı sürece güvenli bir şekilde kullanabilirsin.

PAXG burada uyanıklık yapmaması için belli başlı firmalar tarafından sürekli denetleniyor. Benim düşüncem toplam paxg talebinin %105-%110 kadar altın tutuyorlar.

hocam bu stabil coin gibi. Stabil coinler abd tahvillerine ve dolara endeksli abd batmadıkça stabil olmaya devam ederler.
Paxg ise altına endeksli. Örneğin paxg de total 200 kilo altın alımı yaptın, paxg ise fiziksel olarak 200 altın satın alıyor ve sen altınını satana kadar onu tutuyor. İngiltere temelli oldugu için altın veya ingiltere batmadığı sürece güvenli bir şekilde kullanabilirsin.

PAXG burada uyanıklık yapmaması için belli başlı firmalar tarafından sürekli denetleniyor. Benim düşüncem toplam paxg talebinin %105-%110 kadar altın tutuyorlar.
Luna felaketi dediğim olayın sebebi de stabil bir coinin (dolara endeksli) batmasıydı. Firmada sattıkları coin kadar dolar yoktu bir defa para 97 cente düşünce firma geri 1 dolara çekecek şekilde piyasaya müdahale etse de o düşüşle herkes olaya uyanıp coini satmaya başladı, sonuç olarak firma ne var ne yok sattı yine de o stabil coini 1 dolarda tutamadı.

Dediğin doğru bu arada güvenilir duran bir firma rezervleri olduğu için ve denetlendiği için de kolay kolay bir şey olmaz ama yine de %100 diyemiyoruz işte 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,241
Üyeler
185,242
Son üye
Serkan Taş
Geri