PSU dahil olup veya olmaksızın hava akışı güzel F/P ürünü arıyorum. RGB konusu çok mühim değil ayrıca içine 14-16 cm kule tipi soğutucu takabilirim.
Benim aklımdakiler bunlar:
Phanteks a300: 1117 TL
--
--
Phanteks Eclipse P400a Rgb Temperli Cam Mid Tower Atx Siyah Bilgisayar Kasası: 1359 TL
--
--
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 3x120mm LED FANLI MidT ATXSİYAH KASA: 1398
--
--
Sharkoon TG5 Pro RGB Tempered Glass + 650W 80+ PSU Mid Tower Bilgisayar Kasası: 1.476,35 TL
--
--
Bütçem çok fazla değil bu yüzden F/P ürünü olmalı en fazla kaç TL verebileceğimi bilmiyorum kaldı ki toplayacağım sistem 5-7k ediyor önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
Benim aklımdakiler bunlar:
Phanteks a300: 1117 TL
--
--
Phanteks Eclipse P400a Rgb Temperli Cam Mid Tower Atx Siyah Bilgisayar Kasası: 1359 TL
--
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
urun.n11.com
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 3x120mm LED FANLI MidT ATXSİYAH KASA: 1398
--
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 3x120mm LED FANLI MidT ATXSİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 3x120mm LED FANLI MidT ATXSİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Sharkoon TG5 Pro RGB Tempered Glass + 650W 80+ PSU Mid Tower Bilgisayar Kasası: 1.476,35 TL
--
Sharkoon TG5 Pro RGB Tempered Glass + 650W 80+ PSU Mid Tower Bilgisayar Kasası
En Uygun Fiyatlarla www.Gamemar.com ziyaret ediniz. Hızlı AlıÅveriÅ, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Sharkoon TG5 Pro RGB Tempered Glass + 650W 80+ PSU Mid Tower Bilgisayar Kasası, Sharkoon RGB-LIT-100 Mid Tower Bilgisayar Kasası Siyah, Sharkoon DG7000-G...
www.gamemar.com
Bütçem çok fazla değil bu yüzden F/P ürünü olmalı en fazla kaç TL verebileceğimi bilmiyorum kaldı ki toplayacağım sistem 5-7k ediyor önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar