Drop plustan iyisini bulursan gel bide beni bul forumda bu bütçedevay anasını be. yeni öğrendim. James Donkey 712 nasıl mesela. fazla para vermeden kaliteli bir şeye sahip olmak istiyorum yani illa 400 sınırında olması zorunlu değil.
Drop plustan iyisini bulursan gel bide beni bul forumda bu bütçedevay anasını be. yeni öğrendim. James Donkey 712 nasıl mesela. fazla para vermeden kaliteli bir şeye sahip olmak istiyorum yani illa 400 sınırında olması zorunlu değil.
ben şu yüzden 400 dedim. diyelim ki gaming gecesi oldu o ürün 400den 290a düştü. bunun gibi şeyleri de hesaba kattım.Drop Plus bu aradıklarının dışında ses kalitesi mükemmel lan bir kulaklık. Onu almamak afedersiniz ama aptallık olur
Çöp tam anlamıylavay anasını be. yeni öğrendim. James Donkey 712 nasıl mesela. fazla para vermeden kaliteli bir şeye sahip olmak istiyorum yani illa 400 sınırında olması zorunlu değil.
kanka kesinlikle drop plus al 379 tl yi sonuna kadar tek kuruşuna kadar hak ediyor drop plus tan şaşma ama taksitle alabilirsen fury x al bu ikisinden birini al sakın şaşma bunlardanben şu yüzden 400 dedim. diyelim ki gaming gecesi oldu o ürün 400den 290a düştü. bunun gibi şeyleri de hesaba kattım.
R36 dropAgalar benim kendinden mikrofonlu TEK JAKLI bir kulaklığa ihtiyacım var. kasada tek jak girişi olduğu için tek jak istiyorum. dönüştürücülerin birçoğu çalışmıyor zaten. neyse. tek jaklı kendinden mikrofonlu ve NORMAL FİYATI 400ü geçmeyecek yani gaming gecesinde nasıl indirim varsa onun gibi düşünün. var mı böyle güzel şeyler.
Arctis e laf atmana kızmadım her kulaklık gibi arctis inde kötü özellikleri olabilir ama sen her kulaklık konusunda arctis serisini baya kötülüyon senin dediklerini okuyanlar direk vazgeçer zaten@Alex Mason ne oldu? Arctis e laf attım diye mi kızgın attın? O fiyat bandındaki kulaklıkları ve Arctis i kullan sonra gel yanıma.
plus eklemeyi unutmuşsunR36 drop
vazgeçsin zaten. Arctis en baştan sesinden dolayı kaybediyor. Adam akıllı ses alamayacaksam neden alayım?Arctis e laf atmana kızmadım her kulaklık gibi arctis inde kötü özellikleri olabilir ama sen her kulaklık konusunda arctis serisini baya kötülüyon senin dediklerini okuyanlar direk vazgeçer zaten
kanka isteyen istediğini yapar arctis sana para mı veriyo yok boşver takma bak f/p olarak kablosuzda en iyi Fury X kabloluda Drop Plus bu iki kulaklıktan asla şaşmamak gerek arctis 40mm hoparlör kullanıyor ve buna göre pahalı yani sadece markaya para vermiş oluyosunArctis e laf atmana kızmadım her kulaklık gibi arctis inde kötü özellikleri olabilir ama sen her kulaklık konusunda arctis serisini baya kötülüyon senin dediklerini okuyanlar direk vazgeçer zaten
Adam akıllı alamıcanı nerden biliyon 10 yıldır kullanıyon heraldevazgeçsin zaten. Arctis en baştan sesinden dolayı kaybediyor. Adam akıllı ses alamayacaksam neden alayım?
haklısın yani o fiyata 40mm hoparlör kullanmaları bi hata bence acil fiyat düzenlemesi yapmaları lazımvazgeçsin zaten. Arctis en baştan sesinden dolayı kaybediyor. Adam akıllı ses alamayacaksam neden alayım?
Hangi kulaklığı alıp full seste oyun oynuyorsun veya film izliyorsun bu kadar anti olmayı bırak lütfen ve kaç kere Arctis serisini kullandın?vazgeçsin zaten. Arctis en baştan sesinden dolayı kaybediyor. Adam akıllı ses alamayacaksam neden alayım?