Neler Yeni

Uygun Fiyatlı Ama Kaliteli Kulaklık.

sws9912

80+ Silver
vay anasını be. yeni öğrendim. James Donkey 712 nasıl mesela. fazla para vermeden kaliteli bir şeye sahip olmak istiyorum yani illa 400 sınırında olması zorunlu değil.
Drop plustan iyisini bulursan gel bide beni bul forumda :D bu bütçede

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Drop Plus bu aradıklarının dışında ses kalitesi mükemmel lan bir kulaklık. Onu almamak afedersiniz ama aptallık olur
ben şu yüzden 400 dedim. diyelim ki gaming gecesi oldu o ürün 400den 290a düştü. bunun gibi şeyleri de hesaba kattım.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
vay anasını be. yeni öğrendim. James Donkey 712 nasıl mesela. fazla para vermeden kaliteli bir şeye sahip olmak istiyorum yani illa 400 sınırında olması zorunlu değil.
Çöp tam anlamıyla

Ses ayarı yok
Rgb ler bozuk
Çok terletiyor
Yazılımı berbat

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
ben şu yüzden 400 dedim. diyelim ki gaming gecesi oldu o ürün 400den 290a düştü. bunun gibi şeyleri de hesaba kattım.
kanka kesinlikle drop plus al 379 tl yi sonuna kadar tek kuruşuna kadar hak ediyor drop plus tan şaşma ama taksitle alabilirsen fury x al bu ikisinden birini al sakın şaşma bunlardan

T.P.G.

80+ Titanium
@Alex Mason ne oldu? Arctis e laf attım diye mi kızgın attın? O fiyat bandındaki kulaklıkları ve Arctis i kullan sonra gel yanıma.

AustinYellowM4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Salih Şeker
Agalar benim kendinden mikrofonlu TEK JAKLI bir kulaklığa ihtiyacım var. kasada tek jak girişi olduğu için tek jak istiyorum. dönüştürücülerin birçoğu çalışmıyor zaten. neyse. tek jaklı kendinden mikrofonlu ve NORMAL FİYATI 400ü geçmeyecek yani gaming gecesinde nasıl indirim varsa onun gibi düşünün. var mı böyle güzel şeyler.
R36 drop

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
@Alex Mason ne oldu? Arctis e laf attım diye mi kızgın attın? O fiyat bandındaki kulaklıkları ve Arctis i kullan sonra gel yanıma.
Arctis e laf atmana kızmadım her kulaklık gibi arctis inde kötü özellikleri olabilir ama sen her kulaklık konusunda arctis serisini baya kötülüyon senin dediklerini okuyanlar direk vazgeçer zaten

T.P.G.

80+ Titanium
Arctis e laf atmana kızmadım her kulaklık gibi arctis inde kötü özellikleri olabilir ama sen her kulaklık konusunda arctis serisini baya kötülüyon senin dediklerini okuyanlar direk vazgeçer zaten
vazgeçsin zaten. Arctis en baştan sesinden dolayı kaybediyor. Adam akıllı ses alamayacaksam neden alayım?

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
kanka isteyen istediğini yapar arctis sana para mı veriyo yok boşver takma bak f/p olarak kablosuzda en iyi Fury X kabloluda Drop Plus bu iki kulaklıktan asla şaşmamak gerek arctis 40mm hoparlör kullanıyor ve buna göre pahalı yani sadece markaya para vermiş oluyosun

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Top Bottom