Komando41.
80+ Silver
Uygun fiyatlı güvenilir csgo server hostingi lazım
Aylık 12 kişilik server fiyatı ne kadar gözükmüyor2 sene önce felan sunucuyu burdan açmıştık biz.
Cs2 Server Kiralama,Cs2 Server Kur,Cs2 Server satın al
Cs2 Server Kiralama,Cs2 Sunucu kur,Cs2 Server satın al,Cs2 sunucu satın al,Cs2 server kurmawww.oyunyoneticisi.com
70 tl 128 tick olanlar. 12 kişilik 64 tick server satmıyorlar heralde. biz 24 kişi fun almıştık.Aylık 12 kişilik server fiyatı ne kadar gözükmüyor
Fiyatlara baktımda gayet kazık.Ucuza falan bulaşma bence sonra lag sorunları server çökme sorunları falan oluyor, ben prooyun öneririm gayet iyi destek falanda hızlı pluginleri de güzel.
Hocam bende server açalı 1 sene oluyor ve benim açtığım zamanlarda rabisuya herkes sövüyordu Herkes 2 hosting arasında gidip geliyordu bir prooyun birde bitane daha vardı ama unuttum isminirabisu öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatlara baktımda gayet kazık.
Hocam craftrise gibi büyük minecraft sunucuları ve ben rabisu kullanıyorum memnunum. CSGO serverında da bişi değişmez heralde.Hocam bende server açalı 1 sene oluyor ve benim açtığım zamanlarda rabisuya herkes sövüyordu Herkes 2 hosting arasında gidip geliyordu bir prooyun birde bitane daha vardı ama unuttum ismini
Craftrise kendi sunucularını kullanmaya başlayalı 2 sene oluyor sanırımHocam craftrise gibi büyük minecraft sunucuları ve ben rabisu kullanıyorum memnunum. CSGO serverında da bişi değişmez heralde.
Craftrise kendi sunucularını kullanmaya başlayalı 2 sene oluyor sanırım
Bı kaç gün önce sordumustum 1 haftaya stok gelecek dedirabisu öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatlara baktımda gayet kazık.
Eski liste olabilir çünkü betacraft kapandı.Alıntıyı görüntüle
Hala rabisu diye biliyorum.