Hocam ben elime aldım kullandım ve şunu soyleyebilirim titreşim motoru acayip iyi DS4ü tokatlar ama çok büyük (bana göre 1 karisim 20 cm) pil tak çıkar muhabbeti var o yüzden ekonomik degilneden hocam
kullanıyorum bağlantı problemi var eski ve ergonomisi kötü.neden hocam
evet buda var sürekli pil almanız lazım veya şarjlı pilHocam ben elime aldım kullandım ve şunu soyleyebilirim titreşim motoru acayip iyi DS4ü tokatlar ama çok büyük (bana göre 1 karisim 20 cm) pil tak çıkar muhabbeti var o yüzden ekonomik degil
ortalama kac gün gidiyor piller günde 1 saat oynadığımızı varsayarsakHocam ben elime aldım kullandım ve şunu soyleyebilirim titreşim motoru acayip iyi DS4ü tokatlar ama çok büyük (bana göre 1 karisim 20 cm) pil tak çıkar muhabbeti var o yüzden ekonomik degil
duracel pil seni rahat 1 ay çıkarırortalama kac gün gidiyor piller günde 1 saat oynadığımızı varsayarsak
baya götürüyor hele günde 1 saat oynuyorsan arkadaşın dediği gibi 1 ay rahat çıkartırortalama kac gün gidiyor piller günde 1 saat oynadığımızı varsayarsak
Eğer kaliteli ise güzel olur farkı anlayamazsınız ama mumkunse V2 DS4un replikasini alınpeki bunun yarı fiyatına replika ds4 var hangisi tercih edilebilir
F710 almayın hocam tavsiye etmiyorum. Ben geçen almıştım. İade ettim. Ergonomisi çok kötü. Elinde gamepad mi tutuyorsun tahtamı belli değil. Ve bağlantı problemi oluyor. Hiç hoşuma gitmedi herkes öneriyordu. Bende yeni birşeyler bakmaya başladım onu iade edince. Tavsiyelere bende açığım.fc24 için gamepad arıyorum. logitech f710 modeli hoşuma gitti önerebileceğiniz daha fp gamepadlar var mı?