Daha 5dk önce baktım. İçim gidiyor ama 500 bile son noktam :/Biraz aşıyor ama bende bunu alıcam sanırımASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM
ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG KERIS ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Arkadaşlar maksimum 500₺ ye kadar önerebileceğiniz fareler neler ?
Şimdiden teşekkür ederim.
Bunlar bana göre fiyatına göre kalitesiz mouse ler katar modeli tercih edilebilirRazer Viper Mini Gaming Mouse Fiyatı ve Özellikleri
Razer Viper Mini Gaming Mouse fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Razer Viper Mini Gaming Mouse en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.comSteelSeries Rival 3 RGB Gaming Mouse (SSM62513)
Mühendislik harikası, en iyi kalite polimer aşınma ve yıpranmaya dayanıklı, hafif 77g ağırlık el yorgunluğunu azaltır. Sağ ve sol split-tetik tasarımına ek olarak çift yaylı mekanizme dayanıklılığı…www.gaming.gen.tr
Hocam ikiside aklımda olan ürünler daha önce razer deathrader kullandım rival 3’ü çok övdüler fps için önerirmisin ?Razer Viper Mini Gaming Mouse Fiyatı ve Özellikleri
Razer Viper Mini Gaming Mouse fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Razer Viper Mini Gaming Mouse en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.comSteelSeries Rival 3 RGB Gaming Mouse (SSM62513)
Mühendislik harikası, en iyi kalite polimer aşınma ve yıpranmaya dayanıklı, hafif 77g ağırlık el yorgunluğunu azaltır. Sağ ve sol split-tetik tasarımına ek olarak çift yaylı mekanizme dayanıklılığı…www.gaming.gen.tr
Katar elime ufak kalabilir :/CORSAIR KATAR PRO XT Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM
CORSAIR KATAR PRO XT Kablolu Gaming Mouse en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-930C111-EU ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bunlar bana göre fiyatına göre kalitesiz mouse ler katar modeli tercih edilebilir
Diğerlerine nazaran dpi yarı yarıya nerden baksanızHocam ikiside aklımda olan ürünler daha önce razer deathrader kullandım rival 3’ü çok övdüler fps için önerirmisin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Katar elime ufak kalabilir :/
razer deather v2 miniDaha 5dk önce baktım. İçim gidiyor ama 500 bile son noktam :/
Bence bunu alın kendim kullanıyorum gayet yeterli bence bir mouse'a o kadar para vermeye gerek yok https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-lenovo-lecoo-ms108-kablolu-rgb-oyuncu-fiyati,1592980481.htmlArkadaşlar maksimum 500₺ ye kadar önerebileceğiniz fareler neler ?
Şimdiden teşekkür ederim.