Uygun Fi̇yatli Kablosuz Kulak İçi̇ Kulaklik

esan29

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
99
arkadaşlar merhaba bayram yaklaşıyor bildiğiniz üzere bende kablosuz pedli mi denir pamukçuklu mu denir tam bilmiyorum orasını ama öyle bi kulaklık istiyorum. Max 300tl gibi olursa çok güzel olur

ses kalitesi benim için önemli özellikle basslar

gibi gibi arkadaşlar fiyat/performans bir kulaklık istiyorum önerilerinizi bekliyorum aşağıya da bir tane beğendiğim kulaklığı bırakıyorum onuda yorumlarsanız çok makbule geçer

Haylou T15 ve GT1 Pro'nun bassları çok iyi. Bu bütçede genelde bu kulaklıklar tercih ediliyor.

Attığın kulaklığın markasını ilk defa duydum.
Lenovo LP40 düşünebilirsin. Haylou T15'de güzel kulaklık. Daha ucuza bir şey arıyorsan daha önce de kullanmış olduğum GT1 Pro öneririm.

arkadaşlar 300 TL yi geçmek istemiyorum tekrar söyleyim ve yorumlar çok olumlu attığım kulaklıkta ve kaliteliyse attığım gibi Super copy kullanırım

reisler ben hala bu attığım airpodsa sıcak bakıyorum ve yorumunuzu bekliyorum :)

reisler ben hala bu attığım airpodsa sıcak bakıyorum ve yorumunuzu bekliyorum :)
Dostum sen bu modele odaklanmışsın, Mert hoca geldi güzel markalı önerilerde bulundu yine de çakma airpods diyorsun, e hayırlı olsun diyelim :)

Açık konuşayım, üzerine para verseler kulağıma takmam. İnsan sağlığından daha kıymetli değil.

Dostum sen bu modele odaklanmışsın, Mert hoca geldi güzel markalı önerilerde bulundu yine de çakma airpods diyorsun, e hayırlı olsun diyelim :)

Açık konuşayım, üzerine para verseler kulağıma takmam. İnsan sağlığından daha kıymetli değil.
hayır kanka benim bu sorduğum bu model hakkında bir yorum bekliyorum ki bu kadar üzerine bastırarak sormamdaki nedende ürünün yorumlarını incelerseniz aşırı olumlu merapımdan soruyorum eğer güzel olmayan bi model için niye gidip paramı heba edeyim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka doğru dürüst şimdi inceleme fırsatım oldu evde değilidm bu konuyu açtığımda bi kere lenovo baştan iptal pamukçuklu istiyorum demiştim haylouda ise gt1 yerine kesinlikle gt15 alırım ama şarj istasyonu ve tasarmı hakkında pek emin olamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve kanka dediğim gibi haylou da çok mantıklı ama bu gibi kulaklıklarında dokumatiklerini sorun çıkarmaz mı takıp çıkarırken

Son düzenleme:
Geri