Öneri Uygun Fiyatlı Kablosuz Oyuncu mouse

PenguReis

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
367
Bütçe
350
Arkadaşlar Bir Kablosuz Mouse Arıyorum Kablosuz Olması Önemli çok Gösterişli Olmasına Gerek Yok Aslında Xiaomi HLK4021RT Mousenu Seçmiştim Ama Fiyatına Zam Gelmiş Doğal Olarak Acaba Bunun Gibi Uygun Fiyatlı Mouse Varmıdır ? Birde Şimdi Corsair Katar Pro Wireless CH-931C011-EU Mouseyi Araştırmaya Başladım Acaba Bu Mouseler Uzun Vadede Bana Sıkıntı Çıkarırmı Yani Drag Click Yapsam Switch ler Algılar mı Acaba ?

Başka Mouse Önerisi Yapablirsiniz.
Performans Bariz Bir Şekilde Artacaksa Bütçe Artabilir.

Arkadaşlar Bir Kablosuz Mouse Arıyorum Kablosuz Olması Önemli çok Gösterişli Olmasına Gerek Yok Aslında Xiaomi HLK4021RT Mousenu Seçmiştim Ama Fiyatına Zam Gelmiş Doğal Olarak Acaba Bunun Gibi Uygun Fiyatlı Mouse Varmıdır ? Birde Şimdi Corsair Katar Pro Wireless CH-931C011-EU Mouseyi Araştırmaya Başladım Acaba Bu Mouseler Uzun Vadede Bana Sıkıntı Çıkarırmı Yani Drag Click Yapsam Switch ler Algılar mı Acaba ?

katar proda drag clickte 9-10 cps yapabilirsin maks

bu fiyata düzgün kablosuz mouse pek yok aşabilirseniz https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-basilisk-x-hyperspeed-oyuncu-mouse-fiyati,602194309.html yoksa katar pro wireless

Switch İ İyi Olan Kablosuz Mouse önerebilir misiniz? ?
70 tl artırırsan
Post automatically merged:

İyi diyorlardı bilen yazsın bende bilgileneyim.
gecikme vardı sanırım.

Tamamdır Teşekkürler Arkadaşlar Eğer Fiyatlar Düşecek Gibi Değilse Direk Alırım :)

70 TL artırırsan

gecikme vardı sanırım.
Hocam Razer Da Pilli Sanırım Doğrumudur ?

70 TL artırırsan

gecikme vardı sanırım.
Hocam Razer Da Pilli Sanırım Doğrumudur ?

Geri