Neler Yeni

Uygun Fiyatlı Operatör Önerisi

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Yıllardır Turkcell kullanıyorum ve fiyatlar dehşet artmaya başladı. Numaramı taşımak istiyorum aynı zamanda. Hangi operatöre geçmem mantıklı olur. Vodafone istemiyorum.

neshter

80+ Bronze
Enerjisa müşterisiyseniz;

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Enerjisa Müşterisi nedir tam olarak?
Enerjisa müşterisiyseniz;
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_3921.png

Şuna başvurdum yarın ararlar herhalde. En mantıklısı bu sanırım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Enerjisa Müşterisi nedir tam olarak?

Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Şuna başvurdum yarın ararlar herhalde. En mantıklısı bu sanırım
Aşırı üst paketlere bakmıyorsan Türk Telekom Faturasıza geç 3 aylık bir paket al keyfine bak. Sonrasında bunlardan çok daha ucuza faturalıya geçiş teklifleri geliyor birine geçersiniz. Şuan bende 8GB 90TL, 12GB 110TL teklifi var mesela.

Ek olarak risk alırım diyorsan NetGSM diye bir operatör var Turkcell Baz istasyonu kullanarak kendi altyapısı ile hizmet veriyor. Fiyatları da gayet uygun ona da bak derim.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Aşırı üst paketlere bakmıyorsan Türk Telekom Faturasıza geç 3 aylık bir paket al keyfine bak. Sonrasında bunlardan çok daha ucuza faturalıya geçiş teklifleri geliyor birine geçersiniz. Şuan bende 8GB 90TL, 12GB 110TL teklifi var mesela.

Ek olarak risk alırım diyorsan NetGSM diye bir operatör var Turkcell Baz istasyonu kullanarak kendi altyapısı ile hizmet veriyor. Fiyatları da gayet uygun ona da bak derim.
Ne kadar oluyor o üç aylık paket? Faturasız hiç kullanmadım nasıl ödüyosun

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ne kadar oluyor o üç aylık paket? Faturasız hiç kullanmadım nasıl ödüyosun
Online işlemlerden parasını kartla ödeyip alıyorsun 3 ay geçerli 30-50GB internet baya da DK ve SMS veriyorlar genelde. Fiyatlar yeni müşteride farklı (daha ucuz) o yüzden net bir şey diyemiyorum ama bende 30GB olanı 400TL sizde 250-300TL falan olur büyük ihtimal.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Online işlemlerden parasını kartla ödeyip alıyorsun 3 ay geçerli 30-50GB internet baya da DK ve SMS veriyorlar genelde. Fiyatlar yeni müşteride farklı (daha ucuz) o yüzden net bir şey diyemiyorum ama bende 30GB olanı 400TL.
Oha 30gb’a 400₺ ne fazla değil mi?

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
130TL/10GB oluyor işte aya bölünce. Yeni müşteriye 300TL falandır yani aya bölünce 100TL/10GB falan olur.

Ek olarak NetGSM yi de araştır üstte yazdığım gibi.
Konuyla alakasız. Bilgisayarımla alakalı açtığım konuya bakabilir misin? İşlemcinin arkasının öyle olması normal mi? Hiç bir şey çarpıp sürmedim. Isıdan olmuş sanırım

Top Bottom