Enerjisa müşterisiyseniz;
Enerji 6GB Tarifesi | Türk Telekom
Türk Telekom mobil dünyasında bol internetli tarifelerden, son model akıllı telefonlara, herkes için bir şey var. Bu renkli dünyaya en uygun fiyatlarla sahip olun!bireysel.turktelekom.com.trEnerji 12GB Tarifesi Fiyatı | Türk Telekom
Türk Telekom mobil dünyasında bol internetli tarifelerden, son model akıllı telefonlara, herkes için bir şey var. Bu renkli dünyaya en uygun fiyatlarla sahip olun!bireysel.turktelekom.com.trPrime Enerji Tarifesi | Türk Telekom
Türk Telekom mobil dünyasında bol internetli tarifelerden, son model akıllı telefonlara, herkes için bir şey var. Bu renkli dünyaya en uygun fiyatlarla sahip olun!bireysel.turktelekom.com.tr
Evinizin elektriğini enerjisadan temin ediyorsanız enerjisa müşterisisinizdir.Enerjisa Müşterisi nedir tam olarak?
Aşırı üst paketlere bakmıyorsan Türk Telekom Faturasıza geç 3 aylık bir paket al keyfine bak. Sonrasında bunlardan çok daha ucuza faturalıya geçiş teklifleri geliyor birine geçersiniz. Şuan bende 8GB 90TL, 12GB 110TL teklifi var mesela.Enerjisa Müşterisi nedir tam olarak?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Şuna başvurdum yarın ararlar herhalde. En mantıklısı bu sanırım
Ne kadar oluyor o üç aylık paket? Faturasız hiç kullanmadım nasıl ödüyosunAşırı üst paketlere bakmıyorsan Türk Telekom Faturasıza geç 3 aylık bir paket al keyfine bak. Sonrasında bunlardan çok daha ucuza faturalıya geçiş teklifleri geliyor birine geçersiniz. Şuan bende 8GB 90TL, 12GB 110TL teklifi var mesela.
Ek olarak risk alırım diyorsan NetGSM diye bir operatör var Turkcell Baz istasyonu kullanarak kendi altyapısı ile hizmet veriyor. Fiyatları da gayet uygun ona da bak derim.
Online işlemlerden parasını kartla ödeyip alıyorsun 3 ay geçerli 30-50GB internet baya da DK ve SMS veriyorlar genelde. Fiyatlar yeni müşteride farklı (daha ucuz) o yüzden net bir şey diyemiyorum ama bende 30GB olanı 400TL sizde 250-300TL falan olur büyük ihtimal.Ne kadar oluyor o üç aylık paket? Faturasız hiç kullanmadım nasıl ödüyosun
Oha 30gb’a 400₺ ne fazla değil mi?Online işlemlerden parasını kartla ödeyip alıyorsun 3 ay geçerli 30-50GB internet baya da DK ve SMS veriyorlar genelde. Fiyatlar yeni müşteride farklı (daha ucuz) o yüzden net bir şey diyemiyorum ama bende 30GB olanı 400TL.
130TL/10GB oluyor işte aya bölünce. Yeni müşteriye 300TL falandır yani aya bölünce 100TL/10GB falan olur.Oha 30gb’a 400₺ ne fazla değil mi?
Konuyla alakasız. Bilgisayarımla alakalı açtığım konuya bakabilir misin? İşlemcinin arkasının öyle olması normal mi? Hiç bir şey çarpıp sürmedim. Isıdan olmuş sanırım130TL/10GB oluyor işte aya bölünce. Yeni müşteriye 300TL falandır yani aya bölünce 100TL/10GB falan olur.
Ek olarak NetGSM yi de araştır üstte yazdığım gibi.