Uygun Fiyatlı Performans Ürünleri Tavsiyesi| Monitör + Klavye + Mouse + Kulaklık

Hazır ürüne marka basıyorlar switch kalitesi gibi şeyler konusunda inceleme kaynak bulmasını zorlaştırıyor bu durum aynısı ggtr nin gameraideri içinde geçerli throne adlı mouse benzer olduğu için onun üzerinden yola çıkmak zorunda kalıyor herkes mcu bilgisi falan eklenmemiş
bana 3-5k bandından kablolu klavye ve kablosuz kulaklık önerir misin ?

Aula SC800 LightWeight PAW3395 Sensör 26000 DPI 8000Hz Kablolu ve Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse Siyah
mouse olarak bunu alabilirsin 8000hz 26000dpı 37 gr fiyat performans bir mouse dir
Klavye olarak
Aula F87 PRO Mekanik RGB TKL GrayWood V3 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Buz Mavi
hot-swap özellikli 3 modlu bağlantı var bt 2.4 ghz ve kablolu type-c bağlantılı
Hocam bu çinli markalar güvenilir mi peki ? Ve hocam kablolu klavye kablosuz kulaklık arıyorum düzgün bilindik marka

Aula Türkiyede klavye, mouse ve kulaklık olarak popüler bir marka o attığım siteden alırsan hem kargo 500tl üzerine ücretsiz ve hızlı çevremdede kullanan var o klavyeyi. Klavyeyi kabloluda kullanabilirsin.

Son düzenleme:
Aula türkiyede klavye, mouse ve kulaklık olarak popüler bir marka o attığım siteden alırsan hem kargo 500tl üzerine ücretsiz ve hızlı çevremdede kullanan var o klavyeyi. Klavyeyi kabloluda kullanabilirsin.
Hocam mouse lazım değil de birde kablosuz kulaklık önerisi alabilir miyim ? Sizce mchose v9 pro alınır mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aula türkiyede klavye, mouse ve kulaklık olarak popüler bir marka o attığım siteden alırsan hem kargo 500tl üzerine ücretsiz ve hızlı çevremdede kullanan var o klavyeyi. Klavyeyi kabloluda kullanabilirsin.
Hocam baktım şimdi de renkleri çok kötü sade siyahı yok mu bunun

Hocam mouse lazım değil de birde kablosuz kulaklık önerisi alabilir miyim ? Sizce mchose v9 pro alınır mı ?

Hocam baktım şimdi de renkleri çok kötü sade siyahı yok mu bunun
Bu modeller genellikle üç renkli oluyor ama bu kadar renk olmasın diyorsan, bir de blue switch istiyorsan; bu klavyede var. İki renkli, RGB'si de var. Hem de fiyat olarak uygun, malzemesi kaliteli ABS'dir.
Aula F2067 TKL RGB Makrolu Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi

Bu modeller genellikle üç renkli oluyor ama bu kadar renk olmasın diyorsan, bir de blue switch istiyorsan; bu klavyede var. İki renkli, RGB'si de var. Hem de fiyat olarak uygun, malzemesi kaliteli ABS'dir.
Gamepower overlord ürünüyle 1/1 aynı ürün etiket koymuş üstüne 😂😂 güncel olarak kullandım bok gibiydi

Renkleri değiştirip etiket vurup satan marka muhtemelen almaya değer mi düşünmüyor değilim çinli markalardan 😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,542
Üyeler
183,849
Son üye
bexonway
Geri