babylonnnn
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
arkadaşlar uygun fiyatlı f/p webcam önerebilir misiniz online dersler için kullanacağım.
İşinizi görür. F/P.arkadaşlar uygun fiyatlı f/p webcam önerebilir misiniz online dersler için kullanacağım.
reis sıkıntı çıkarır mı?
Aynısı bende var görüntü fiyatına göre bence gayet iyi. İçinde dahili mikrofon da olması lazım. Kullanışlı bir kamera. Tak çalıştır bir şey yüklemeye de gerek yok.reis sıkıntı çıkarır mı?
teşekkürlerAynısı bende var görüntü fiyatına göre bence gayet iyi. İçinde dahili mikrofon da olması lazım. Kullanışlı bir kamera. Tak çalıştır bir şey yüklemeye de gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şöyle bir inceleme videosu var bir bak istersen aklında soru işareti kalmasın.
Bir de A101 de stoğu halen varmış bitmiştir diye bakmadım Hepsiburada dan atmıştım sana.
A101 den al 80TL. Bedava resmen.
![]()
Elektronik Ürünler- A101
Yüzlerce elektronik ürün kaçırılmayacak fiyat avantajıyla A101.com.tr'de. Cep telefonu, beyaz eşya, bilgisayar, TV ve daha bir çok kategoriye özel fiyatları keşfetmek için tıkla!www.a101.com.tr
peki kablo uzunluğu ne kadar?Aynısı bende var görüntü fiyatına göre bence gayet iyi. İçinde dahili mikrofon da olması lazım. Kullanışlı bir kamera. Tak çalıştır bir şey yüklemeye de gerek yok.
Şöyle bir inceleme videosu var bir bak istersen aklında soru işareti kalmasın.
Bir de A101 de stoğu halen varmış bitmiştir diye bakmadım Hepsiburada dan atmıştım sana.
A101 den al 80TL. Bedava resmen.
![]()
Elektronik Ürünler- A101
Yüzlerce elektronik ürün kaçırılmayacak fiyat avantajıyla A101.com.tr'de. Cep telefonu, beyaz eşya, bilgisayar, TV ve daha bir çok kategoriye özel fiyatları keşfetmek için tıkla!www.a101.com.tr
Net bir bilgi bulamadım internette. Tahminimce 1 metredir.peki kablo uzunluğu ne kadar?
tamam ben araştırdım siparişi de verdim sağ olasınNet bir bilgi bulamadım internette. Tahminimce 1 metredir.