Öneri Uygun gamepad önerisi

Melih610

80+
Reaksiyon skoru
68
Bütçe
327
Herkese iyi günler şuanda amazon üzerinde 73 tl hediye çekim var başka bir ürün iadesinden gelen ve kartkmdada tamı tamına 254 tl param var bu bütçeyle amazondan alabileceğim bir gamepad önerir misiniz?? Çok fazla gamepad kullanan birisi değilim arada girip forza 4 oynamak için olsun yada otarz oyunlarda az çok vakit geçirebilmek için arıyorum beklentim çok fazla değil

Son düzenleme:
F310 almalısın en kötü bence hocam sıfırı 200₺ ye satılan dandik kolları denedim saçma sapan sesler çıkarıyorlar basmama sorunu heleki çok fazla hadron gibi kollarda.

F310 almalısın en kötü bence hocam sıfırı 200₺ ye satılan dandik kolları denedim saçma sapan sesler çıkarıyorlar basmama sorunu heleki çok fazla hadron gibi kollarda.
hocam evet haklısınız ama bütçemi çok aşıyor 500 tl gibi fiyatlara satılıyor ve şuanda amazon üzerinde 70 tl param var hemde onu değerlendirmek istiyorum oyüzden 2. elede yönelemiyorum

Herkese iyi günler şuanda amazon üzerinde 73 TL hediye çekim var başka bir ürün iadesinden gelen ve kartkmdada tamı tamına 254 TL param var bu bütçeyle amazondan alabileceğim bir gamepad önerir misiniz?? Çok fazla gamepad kullanan birisi değilim arada girip forza 4 oynamak için olsun yada otarz oyunlarda az çok vakit geçirebilmek için arıyorum beklentim çok fazla değil
replika dualshock almıstım 1 ay önce 350 tl ye şu an memnunum

tam amazondayken birden f310 471 tl oldu anlık hemen arkadaşlarımdan borç istedim para gelene kadar stok bitti yine 550 tl lere çıktı :(

tam amazondayken birden f310 471 TL oldu anlık hemen arkadaşlarımdan borç istedim para gelene kadar stok bitti yine 550 TL lere çıktı :(
150₺ ye almadım 1 ay önce 2.el

150₺ ye almadım 1 ay önce 2.el
yani insan sinir oluyor bazen geçen hafta bi arkadaşım 710 satıyordu 300 tl ye ve bana gamepad lazım değil diyip almamıştım ona yanıyorum şuan çocuk pc sini sattı üniverstieye gittiğim için oynayamıcam alırsan sana 300 e vereyim demişti

rampageler bile 150 den 400 e kadar
Post automatically merged:

yani insan sinir oluyor bazen geçen hafta bi arkadaşım 710 satıyordu 300 TL ye ve bana gamepad lazım değil diyip almamıştım ona yanıyorum şuan çocuk pc sini sattı üniverstieye gittiğim için oynayamıcam alırsan sana 300 e vereyim demişti
bende alsam mı almasammı diye çok düşündüm fiyatlar artmadan önce Xbox 9. nesil 650 tl ye aldım şuan 2k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,343
Üyeler
190,897
Son üye
tarikensatar
Geri