Uygun Tablet Önerisi

salig

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar kalem destekli tablet arıyorum 10,000 tl altı hatta 3-4 bin bandına yakın tabletler var ise öneri için açığım bir de tablette kalem desteğinin olup olmadığını nasıl anlayabilirim :)

Merhabalar kalem destekli tablet arıyorum 10,000 TL altı hatta 3-4 bin bandına yakın tabletler var ise öneri için açığım bir de tablette kalem desteğinin olup olmadığını nasıl anlayabilirim :)
Kalem lazımsa 10 bine tab S9 FE al kutudan kalemiyle gelen o amaca uygun bir cihaz.

3-4 bin bandına iyi sayılacak tablet bulunur ama kalem o bütçede bulabileceğin bir şey değil.

merhaba bu tableti biliyorum ancak kalem destekli değil bu yüzden almadım :) gene de teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalem lazımsa 10 bine tab S9 FE al kutudan kalemiyle gelen o amaca uygun bir cihaz.

3-4 bin bandına iyi sayılacak tablet bulunur ama kalem o bütçede bulabileceğin bir şey değil.
evet çok haklısın ama ben tableti 6 ay kadar kullanacam nerden baksan bu yüzden ucuz bir tablet almak istiyorum :)

merhaba bu tableti biliyorum ancak kalem destekli değil bu yüzden almadım :) gene de teşekkürler

evet çok haklısın ama ben tableti 6 ay kadar kullanacam nerden baksan bu yüzden ucuz bir tablet almak istiyorum :)
4500-5000 liraya 2. el temiz tab S6 Lite bakabilirsin. İşin bitince de en kötü 1000 lira altına geri satarsın pek bir zararı olmaz.

Sıfır alacaksan S9 FE al dediğim gibi. O da işin bitince en ölü fiyatla satsan bile 7500TL eder zaten.

nerden baksan az bir zaman kullancağım yazcaktım :)

4500-5000 liraya 2. el temiz tab S6 Lite bakabilirsin. İşin bitince de en kötü 1000 lira altına geri satarsın pek bir zararı olmaz.

Sıfır alacaksan S9 FE al dediğim gibi. O da işin bitince en ölü fiyatla satsan bile 7500TL eder zaten.
tamam bu dediğine bakacağım
çok teşekkürler

nerden baksan az bir zaman kullancağım yazcaktım :)

tamam bu dediğine bakacağım
çok teşekkürler
Yanında kalem verilenlere bek bu arada ikinci el ilanlarında herkes kalemi yanında vermiyor nedense. Sıfırlarında kutuda kalem var zaten 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,951
Üyeler
190,836
Son üye
Atakan Dogan
Geri