Kalem lazımsa 10 bine tab S9 FE al kutudan kalemiyle gelen o amaca uygun bir cihaz.Merhabalar kalem destekli tablet arıyorum 10,000 TL altı hatta 3-4 bin bandına yakın tabletler var ise öneri için açığım bir de tablette kalem desteğinin olup olmadığını nasıl anlayabilirim![]()
merhaba bu tableti biliyorum ancak kalem destekli değil bu yüzden almadım
evet çok haklısın ama ben tableti 6 ay kadar kullanacam nerden baksan bu yüzden ucuz bir tablet almak istiyorumKalem lazımsa 10 bine tab S9 FE al kutudan kalemiyle gelen o amaca uygun bir cihaz.
3-4 bin bandına iyi sayılacak tablet bulunur ama kalem o bütçede bulabileceğin bir şey değil.
4500-5000 liraya 2. el temiz tab S6 Lite bakabilirsin. İşin bitince de en kötü 1000 lira altına geri satarsın pek bir zararı olmaz.merhaba bu tableti biliyorum ancak kalem destekli değil bu yüzden almadımgene de teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet çok haklısın ama ben tableti 6 ay kadar kullanacam nerden baksan bu yüzden ucuz bir tablet almak istiyorum![]()
nerden baksan az bir zaman kullancağım yazcaktımmerhaba bu tableti biliyorum ancak kalem destekli değil bu yüzden almadımgene de teşekkürler
evet çok haklısın ama ben tableti 6 ay kadar kullanacam nerden baksan bu yüzden ucuz bir tablet almak istiyorum![]()
tamam bu dediğine bakacağım4500-5000 liraya 2. el temiz tab S6 Lite bakabilirsin. İşin bitince de en kötü 1000 lira altına geri satarsın pek bir zararı olmaz.
Sıfır alacaksan S9 FE al dediğim gibi. O da işin bitince en ölü fiyatla satsan bile 7500TL eder zaten.
Yanında kalem verilenlere bek bu arada ikinci el ilanlarında herkes kalemi yanında vermiyor nedense. Sıfırlarında kutuda kalem var zatennerden baksan az bir zaman kullancağım yazcaktım
tamam bu dediğine bakacağım
çok teşekkürler
Yanında kalem verilenlere bek bu arada ikinci el ilanlarında herkes kalemi yanında vermiyor nedense. Sıfırlarında kutuda kalem var zaten![]()