İkinci el istemiyorsanız,Xiaomi Redmi 9 almanızı tavsiye ederim.1500-2000Tl arasında bir bütçem var j7Prime 2 kullanıyordum sattım,çoğunlukla whatsapp-instagram-discord kullanıyorum oyun olarakta ara sıra pes oyniyorum işimi görebilecek bir öneri yapabilir misiniz?
pes21de falan takılma olmaz dimi kral?Xiaomi Redmi 9 almanızı tavsiye ederim.
Oppo,Xiaomi, veya Samsung öneririm. Bende redmi note 8 var. Samsung amiral gemisi gibi. Sıkıntı çıkarmaz.1500-2000Tl arasında bir bütçem var j7Prime 2 kullanıyordum sattım,çoğunlukla whatsapp-instagram-discord kullanıyorum oyun olarakta ara sıra pes oyniyorum işimi görebilecek bir öneri yapabilir misiniz?
model olarak hangisini öneririsiniz?Oppo,Xiaomi, veya Samsung öneririm. Bende redmi note 8 var. Samsung amiral gemisi gibi. Sıkıntı çıkarmaz.
Vallaha bilmem de,Hepsiburada baktığım kadarıyla,en popüler oppo gibi gözüküyor. Ben bu liste oluşturayım, dilersen sen o listeye bı göz atmodel olarak hangisini öneririsiniz?
düşük bütçeli oppo almak yerine realme tercih edilebilirVallaha bilmem de,Hepsiburada baktığım kadarıyla,en popüler oppo gibi gözüküyor. Ben bu liste oluşturayım, dilersen sen o listeye bı göz at
Sabit 30 FPS bizzat oynadim.sonra note 10 proya gectim dun. Note 9 fiyatina gore guzel telefondur tabii 2000 tl ye varsapes21de falan takılma olmaz dimi kral?
ben redmi 9 kaçak aldım 1500 tl ye gerçekten taş gibi1500-2000Tl arasında bir bütçem var j7Prime 2 kullanıyordum sattım,çoğunlukla whatsapp-instagram-discord kullanıyorum oyun olarakta ara sıra pes oyniyorum işimi görebilecek bir öneri yapabilir misiniz?
Bu listeye katılıyorum. Benim yaptığım da aşağı yukarı benziyor. Bir Xiaomi redmi note 8 kullanıcısı olarak söylüyorum; Marvel evolution adlı oyunda orta ve yüksek ayarlarda oynayabiliyorum hatırladığım kadarıyla. Bu telefonu aldığımda 1.5k ya aldım sanırım. Elimde Bir şans daha olsa; note 8 pro veya Samsung,oppo gibi marka alırdım. Zira, Samsung j7 gibi cihazlar şahaneydi zamanında. Bu listeye kaydettiklerim de aynı gibi.Redmi 9 sıfır alabileceğiniz en mantıklı seçim. 9C'den daha iyi ve kesinlikle giriş seviyesi samsunga yönelmeyin kullanan kişilere nedenini sorarsanız uzuuun uzuuun anlatacaktır
Sağolasın reisBu listeye katılıyorum. Benim yaptığım da aşağı yukarı benziyor. Bir Xiaomi redmi note 8 kullanıcısı olarak söylüyorum; Marvel evolution adlı oyunda orta ve yüksek ayarlarda oynayabiliyorum hatırladığım kadarıyla. Bu telefonu aldığımda 1.5k ya aldım sanırım. Elimde Bir şans daha olsa; note 8 pro veya Samsung,oppo gibi marka alırdım. Zira, Samsung j7 gibi cihazlar şahaneydi zamanında. Bu listeye kaydettiklerim de aynı gibi.