Uyku ilacı olmadan uyuyamıyorum

Reaksiyon skoru
71
Uzun zamandır serex isimli uyku ilacı içiyordum bu bu gece sırf içmedim diye gram uyku tutmadı 11 den beri yatakta sağa sola dönüyorum yok olmuyor en son pes ettim uyumamaya karar verdim. İlaçsız uyuma taktiği verin bana lütfen

Uzun zamandır serex isimli uyku ilacı içiyordum bu bu gece sırf içmedim diye gram uyku tutmadı 11 den beri yatakta sağa sola dönüyorum yok olmuyor en son pes ettim uyumamaya karar verdim. İlaçsız uyuma taktiği verin bana lütfen
Gün içerisinde ne yapıyorsunuz dışarı çıkıp dolaşıyormusunuz yoksa çoğunluğunu evdemi geçiriyorsunuz.

Hocam ilaçla kendini uyutacaksan hiç uyuma daha iyi uyku ilaçlarının genelde uyku haricinde psikolojik olarakta etkileri olabiliyor. İlaca ihtiyacın yok iken kendini ilaç bağımlısı yapma. Bir gün uyuyamazsın iki gün uyuyamazsın üçüncü gün elbet uyursun beden bir yerde sistemi dinlendirir yani.

yorulmayan uyumaz kendim de böyleydim gün içinde yorulunca bebek gibi uyuyorum veya kitap falan okuyunca
Katılmıyorum.
Kendim bizzat ben boş adamın tekiyim bütün gün evde YouTube apple müzik(anladın) takılıyorum gece saat 11 de yatıp 10 da kalkıyorum.
Samsung saatimde 97 puan (çok) verdi uykuma(üstünlük göstergesi)

Kendini perişan et uyumazsın direk bayılırsın

nefes egzersizi yp

1-2 saat çarşıya çıkmak ve gerektiğinde yiyecek içecek ihtiyaçları için markete gitmek dışında yaptığım bir şey yok

Geri