Benimde amacım o 1 de 12 de yatmak cok iyi olur valla uyicam az kaldjTam hatırlamıyorum ama yaramıştı, gece 4 5 gibi uyuyordum sonra düzeldi gece 1 gibi fln uyumaya başladım.
Adım 3) Zihinsel sorun''""" ̴̡̻̼͍̎͂̔́͛͋̉Ă̵͈̞̈́̏ḑ̷̤̬̗͗͗̆͐͛̎̕ı̷̩͍̤̣͇͔͙͒́ṁ̷͙̺̺̮̜̖̓̽̽ ̵͖̗̗͖͆̌4̵̧͎̞͉͔̼̗̾̿̃͗̐͘)̸̧̺͔̿̆̐́̀̈́̚ ̷̡̢͓̮͔͓̠͊̋̐͗̐̅̚İ̵̢̩̱̂̓̎͐̕ẏ̵͍̈́̀͌̈́̽̓į̴͈͙̘̱͉̺̈́ ̴̻͉̞̹̻̭̖̀͠d̷̝̯̙͙̒̐̍̌̒͝ę̷͓̰̤̤́̓̀͛̃̃͛ͅğ̶̛͍̬̖̪͖͛̍͂ͅí̵̞̼͑͊̋̂͝͝l̸̳̲̩̯͂i̶͓͇͎͝m̵̨̡̨̩̥̳̀̀̾ ̸͖͉̞̼̰̉̈̃̇̆̎̕ỳ̴̨̢̬͋̀à̴̹̊rdiTam hatırlamıyorum ama yaramıştı, gece 4 5 gibi uyuyordum sonra düzeldi gece 1 gibi fln uyumaya başladım.
Şu an beynim böyleBenimde amacım o 1 de 12 de yatmak cok iyi olur valla uyicam az kaldj
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adım 3) Zihinsel sorun''""" ̴̡̻̼͍̎͂̔́͛͋̉Ă̵͈̞̈́̏ḑ̷̤̬̗͗͗̆͐͛̎̕ı̷̩͍̤̣͇͔͙͒́ṁ̷͙̺̺̮̜̖̓̽̽ ̵͖̗̗͖͆̌4̵̧͎̞͉͔̼̗̾̿̃͗̐͘)̸̧̺͔̿̆̐́̀̈́̚ ̷̡̢͓̮͔͓̠͊̋̐͗̐̅̚İ̵̢̩̱̂̓̎͐̕ẏ̵͍̈́̀͌̈́̽̓į̴͈͙̘̱͉̺̈́ ̴̻͉̞̹̻̭̖̀͠d̷̝̯̙͙̒̐̍̌̒͝ę̷͓̰̤̤́̓̀͛̃̃͛ͅğ̶̛͍̬̖̪͖͛̍͂ͅí̵̞̼͑͊̋̂͝͝l̸̳̲̩̯͂i̶͓͇͎͝m̵̨̡̨̩̥̳̀̀̾ ̸͖͉̞̼̰̉̈̃̇̆̎̕ỳ̴̨̢̬͋̀à̴̹̊rdi
Normal knk uyuyunca düzelir.Benimde amacım o 1 de 12 de yatmak cok iyi olur valla uyicam az kaldj
Adım 3) Zihinsel sorun''""" ̴̡̻̼͍̎͂̔́͛͋̉Ă̵͈̞̈́̏ḑ̷̤̬̗͗͗̆͐͛̎̕ı̷̩͍̤̣͇͔͙͒́ṁ̷͙̺̺̮̜̖̓̽̽ ̵͖̗̗͖͆̌4̵̧͎̞͉͔̼̗̾̿̃͗̐͘)̸̧̺͔̿̆̐́̀̈́̚ ̷̡̢͓̮͔͓̠͊̋̐͗̐̅̚İ̵̢̩̱̂̓̎͐̕ẏ̵͍̈́̀͌̈́̽̓į̴͈͙̘̱͉̺̈́ ̴̻͉̞̹̻̭̖̀͠d̷̝̯̙͙̒̐̍̌̒͝ę̷͓̰̤̤́̓̀͛̃̃͛ͅğ̶̛͍̬̖̪͖͛̍͂ͅí̵̞̼͑͊̋̂͝͝l̸̳̲̩̯͂i̶͓͇͎͝m̵̨̡̨̩̥̳̀̀̾ ̸͖͉̞̼̰̉̈̃̇̆̎̕ỳ̴̨̢̬͋̀à̴̹̊rdi
Şu an beynim böyle
Ben 1 gün hiç uyumayıp ertesi gün 00.00 de uyuyodum sabahta 8 de kalkıyodum ilk 2 3 gün zor oluyodu ama sonra düzene giriyor.Uykumu düzene sokmak için uyumadım deneyen varmı işe yaradımı ?