berataksoy21
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
anakart ne ?Merhaba kardeşlerim abilerim benim biraz eski anakartım var ekran kartı alıcağım için bir işlemci arıyorum uyumlu bir işlemci önerebilir misiniz??
Gigabyte H55M UD2Hanakart ne ?
xeon biosu ile uğraşırsan x3440 filan al iyi bir oc ile 1650s i rahatça besler hatta oc u abartırsan 1660s bile kullanırsın(1080p de 4k da 1080ti yada 2080 besliyor) ama ben xeon a gelemem dersen i7 870 gibi bir işlemci al 1650s besleyebilir belkiMerhaba kardeşlerim abilerim benim biraz eski anakartım var ekran kartı alıcağım için bir işlemci arıyorum uyumlu bir işlemci önerebilir misiniz??
xeon işlemci alırsam oc yapmam gerekiyor mu?xeon biosu ile uğraşırsan x3440 filan al iyi bir oc ile 1650s i rahatça besler hatta oc u abartırsan 1660s bile kullanırsın(1080p de 4k da 1080ti yada 2080 besliyor) ama ben xeon a gelemem dersen i7 870 gibi bir işlemci al 1650s besleyebilir belki
stok olarak ta kullanırsın ama xeon işlemciler gerçek güçlerini oc ile belli ediyorxeon işlemci alırsam oc yapmam gerekiyor mu?
Şoyle eğer performansi arttirmak ve gucu aciga cikarmak istiosan evet yapmalisin fakat böyle de iyi halimden memnunum diyorsan gerek yokxeon işlemci alırsam oc yapmam gerekiyor mu?
o zaman xeon x3440 alıcam oc'yi yapmak için bir video vs. varmı atabilirmisiniz bunu izledim de doğrumudur?stok olarak ta kullanırsın ama xeon işlemciler gerçek güçlerini oc ile belli ediyor