Neler Yeni

Uyuyamıyorum: Gün 3

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
4 gün önce sevgilim oldu ondan olabilir ama şahsen beni aşşırı etkilemedi.
Aklına basit gibi gelebilir fakat duygusal olarak belli olmaz. Ben hiç heyecanlı hissetmediğim halde kalp çarpıntısı geçirmiştim. Bazen gerçekten bu bedeni biz mi kontrol ediyoruz düşünüyorum...

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Aklına basit gibi gelebilir fakat duygusal olarak belli olmaz. Ben hiç heyecanlı hissetmediğim halde kalp çarpıntısı geçirmiştim. Bazen gerçekten bu bedeni biz mi kontrol ediyoruz düşünüyorum...
Belki.

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
Gece vardiyasında çalışıyorum. Dün sabah eve geldiğimde 10 gibi uyudum 1 de kalktım. Bütün gece ve ondan önceki gün ayaktaydım...sinir krizine giricektim. Şu an o uykusuzlukla bir gece vardiyası daha attım. Yani uykusuz 32 saati devirdim. Denize gitmeyi düşünüyorum arkadaşla...akşam uyurum... çünkü niye olmasın. Takma kafana uykusuzluktan ölmezin...belki bayılırsın..ihtimal dahilinde :)

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Gece vardiyasında çalışıyorum. Dün sabah eve geldiğimde 10 gibi uyudum 1 de kalktım. Bütün gece ve ondan önceki gün ayaktaydım...sinir krizine giricektim. Şu an o uykusuzlukla bir gece vardiyası daha attım. Yani uykusuz 32 saati devirdim. Denize gitmeyi düşünüyorum arkadaşla...akşam uyurum... çünkü niye olmasın. Takma kafana uykusuzluktan ölmezin...belki bayılırsın..ihtimal dahilinde :)
Sanırım 44 saattir uyumadığım için bayılmam laızm.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,725
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
papatya çayı ic

Sagittarius

80+ Silver
Arkadaşlar 2 gün boyunca uyumadım 3. gün sadece 2 saat uyuyabildim bu günse hala uyuyamıyorum. Öneri beklemiyorum zaten psikiyatriste gideceğim. Fakat sebebini bilen var mıdır acaba?
Piskiyatrise gitme siciline işleniyor ben kafayı yemistim cin görüyordum bir arkadaş ıslak sopayla kovala dediğinde kurtuldum

Bir sorunum daha vardı açıklanacak gibi değil formun piskologuna danismistim @Alexa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım anormalim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

BOt olduğuna yemin edebilir ama kanıtlayamam.
Hocam gariyi yapınca uyuyamiyorsunuz bende aynısı gece 05 ten sonra dışarı çıktım köfte yiyecektim köfteci kapalıydı sonra eve gidip evdeki 2 gün önceki döneri gömdüm döner yerken 15dk uyumuşum hala uyanigim

Top Bottom