Fırhorse Sobutmoon
80+ Bronze
Özellikle son 2 gündür 3 gibi uyanıp geri uyuyamıyorum, ne yapabilirim sizce?
Mavi ışık filtresi kullanıorum zatenYatmaya yakın spor tarzı şeyler yapma, telefon gibi teknolojik aletleri mümkünse yatmadan önce bırak; mümkün değilse mavi ışık flitresini aç, odanı havalandır, yatmaya yakın hareketli müzikler dinleme, melisa çayı gibi uyku getiren çaylar iç ve uyumaya çalışırken sürekli aynı şeyleri düşünüyorsan düşünmemeye çalış. Uyumana engel olabilir.
İlaçları pek tavsiye etmem. Bağımlılık yapabilir.
Yeteneksiz oluşum canımı sıkıyorCanını sıkan bir şey mi var?
neye dayanarak yeteneksiz olduğunu söylüyorsun?Mavi ışık filtresi kullanıorum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeteneksiz oluşum canımı sıkıyor
Hocam, o kadar şey söyledim.Mavi ışık filtresi kullanıorum zaten
Bayağı hiç bir şeyi beceremiyorum yani neye dayanarak söylemicem ki abineye dayanarak yeteneksiz olduğunu söylüyorsun?
Tamamdır hocamHocam, o kadar şey söyledim.
Diğerlerini denemediyseniz onları deneyin.
dene kardeşim birşeyler. birde yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde kilo almıştın bu senin kafanı çok bulanıklastırmıstır biraz dikkat.Bayağı hiç bir şeyi beceremiyorum yani neye dayanarak söylemicem ki abi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır hocam
Gözlerini kapat , odayı tamamen karanlık yap,sonrada kendini bembeyaz boş bir odada düşün,onun dışında hiç bişey hayal etme ,uyursun bı süre sonraÖzellikle son 2 gündür 3 gibi uyanıp geri uyuyamıyorum, ne yapabilirim sizce?