rahatlatıcı sesler ile uyuBaşlıktaki gibi uygul gelmiyor uyuyamıyorum ve uyumaya çalıştığımda aniden ter basma ve arada ses geliyor uyuyamıyorum ne yapmam gerek?
Bence yarına acelen yoksa kendini uyumak için zorlama uykum gelene kadar vakit geçirmeye çalışBaşlıktaki gibi uygul gelmiyor uyuyamıyorum ve uyumaya çalıştığımda aniden ter basma ve arada ses geliyor uyuyamıyorum ne yapmam gerek?
Sevdiğin kızı düşün. Yoksa yarınki maçları ve oranları fln düşünBaşlıktaki gibi uygul gelmiyor uyuyamıyorum ve uyumaya çalıştığımda aniden ter basma ve arada ses geliyor uyuyamıyorum ne yapmam gerek?
UyumamalısınBaşlıktaki gibi uygul gelmiyor uyuyamıyorum ve uyumaya çalıştığımda aniden ter basma ve arada ses geliyor uyuyamıyorum ne yapmam gerek?
Evet korku sanırım biraz telefona daldıktan sonra gitmişimUyuyamamaktan kastın uykunun gelmemesi mi yoksa sebepsiz korku mu? Çünkü ter basma olayını çok yaşadım eskiden korkudan asla uyuyamıyordum annem veya babam olmadan uyuyamıyordum imsomnia gibi bir şeydim.
Hocam erken kalk istemesende uykun gelicekEvet korku sanırım biraz telefona daldıktan sonra gitmişimdaha yeni uyandım