reis gittim kükürtlü karışım verdi onu kullanıyorumEvet normal aile hekimliğine git o sana gerekli şeyleri vericek ve googledan araştırıp ne yapman gerektiğini bulabilirsin
Geçmiş olsun.Arkadaşlar uyuz oldum ve penisimde yara var bu normal mi ve uyuz için tavsiyeniz var mı?
Biz ailecek olduk, kurtulamıyoruzArkadaşlar uyuz oldum ve penisimde yara var bu normal mi ve uyuz için tavsiyeniz var mı?
reis cildiyeye git ve kükürt lü karışım yazdır ilk günüm ve baya azalttı kaşıntıyı falnBiz ailecek olduk, kurtulamıyoruz
Denemediğin şey kalmadı, evde çamaşır suyuna bulanmadık eşya kalmadı. Fayda etmedi. En az 5 tane ilaç, krem denedik. Umarım kurtulursunuz.
snn peniste falan yara var mıBiz ailecek olduk, kurtulamıyoruz
Denemediğin şey kalmadı, evde çamaşır suyuna bulanmadık eşya kalmadı. Fayda etmedi. En az 5 tane ilaç, krem denedik. Umarım kurtulursunuz.
Çok geçmeden cildiyeye gitmeni öneririm.Arkadaşlar uyuz oldum ve penisimde yara var bu normal mi ve uyuz için tavsiyeniz var mı?
GİTTİM ZATEN REİS KÜKÜRT KARIŞIMI VERDİ ŞUAN İYİ GİDİOÇok geçmeden cildiyeye gitmeni öneririm.
O kükürtlü karışımı kullandık zaten. Azalttı ama bitirmedi. Penis yarası konusunda bilgim yok.reis cildiyeye git ve kükürt lü karışım yazdır ilk günüm ve baya azalttı kaşıntıyı faln
Mesaj otomatik birleştirildi:
snn peniste falan yara var mı
EV TEMİZLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ REİSO kükürtlü karışımı kullandık zaten. Azalttı ama bitirmedi. Penis yarası konusunda bilgim yok.
REİS YENİDEN BULAŞMIŞ OLABİLİR ÇÜNKÜ DOKTOR BU KÜKÜRTLÜ KARIŞIKM EN ETKİLİ ŞEY DEDEİ ONDAN BAŞKA O KADAR ETKİLİ YOKMUŞ BNCE BİDAHA GİT Bİ CİLDİYEYEEV TEMİZLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ REİS
EYW SAOL REİSGeçmiş olsun öncelikle
Bende vaktinde geçirdim. Penis uçları mahvolmuştu. O kükürtlü karışım ile 1 haftada geçti benim rahatsızlığım.
PEKİ KAŞINTI HMN Mİ GEÇTİ BİR SÜRE SONRA MI ?Geçmiş olsun öncelikle
Bende vaktinde geçirdim. Penis uçları mahvolmuştu. O kükürtlü karışım ile 1 haftada geçti benim rahatsızlığım.
1 hafta içinde geçti.REİS YENİDEN BULAŞMIŞ OLABİLİR ÇÜNKÜ DOKTOR BU KÜKÜRTLÜ KARIŞIKM EN ETKİLİ ŞEY DEDEİ ONDAN BAŞKA O KADAR ETKİLİ YOKMUŞ BNCE BİDAHA GİT Bİ CİLDİYEYE
EYW SAOL REİS
DOKTRO 3 GÜN ART ARDA KULLAN GEÇER DEDİ
PEKİ KAŞINTI HMN Mİ GEÇTİ BİR SÜRE SONRA MI ?