Uyuz Hakkında Soru Yardım

Evet normal aile hekimliğine git o sana gerekli şeyleri vericek ve googledan araştırıp ne yapman gerektiğini bulabilirsin

Arkadaşlar uyuz oldum ve penisimde yara var bu normal mi ve uyuz için tavsiyeniz var mı?
Biz ailecek olduk, kurtulamıyoruz
Denemediğin şey kalmadı, evde çamaşır suyuna bulanmadık eşya kalmadı. Fayda etmedi. En az 5 tane ilaç, krem denedik. Umarım kurtulursunuz.

Denemediğin şey kalmadı, evde çamaşır suyuna bulanmadık eşya kalmadı. Fayda etmedi. En az 5 tane ilaç, krem denedik. Umarım kurtulursunuz.
reis cildiyeye git ve kükürt lü karışım yazdır ilk günüm ve baya azalttı kaşıntıyı faln
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

snn peniste falan yara var mı

Çok geçmeden cildiyeye gitmeni öneririm.
GİTTİM ZATEN REİS KÜKÜRT KARIŞIMI VERDİ ŞUAN İYİ GİDİO
BEN SADECE PENİSTEKİ YARALAR NOIRMALMİ MERAK ETTİM

BİRDE ARKADAŞLAR TEDAVİDEN HEMN SONRA GEÇER Mİ KAŞINTI YOKSA BİRAZ ZAMN ALIR MI

reis cildiyeye git ve kükürt lü karışım yazdır ilk günüm ve baya azalttı kaşıntıyı faln

snn peniste falan yara var mı
O kükürtlü karışımı kullandık zaten. Azalttı ama bitirmedi. Penis yarası konusunda bilgim yok.

Geçmiş olsun öncelikle
Bende vaktinde geçirdim. Penis uçları mahvolmuştu. O kükürtlü karışım ile 1 haftada geçti benim rahatsızlığım.

EV TEMİZLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ REİS
REİS YENİDEN BULAŞMIŞ OLABİLİR ÇÜNKÜ DOKTOR BU KÜKÜRTLÜ KARIŞIKM EN ETKİLİ ŞEY DEDEİ ONDAN BAŞKA O KADAR ETKİLİ YOKMUŞ BNCE BİDAHA GİT Bİ CİLDİYEYE

Geçmiş olsun öncelikle
Bende vaktinde geçirdim. Penis uçları mahvolmuştu. O kükürtlü karışım ile 1 haftada geçti benim rahatsızlığım.
EYW SAOL REİS
DOKTRO 3 GÜN ART ARDA KULLAN GEÇER DEDİ

Geçmiş olsun öncelikle
PEKİ KAŞINTI HMN Mİ GEÇTİ BİR SÜRE SONRA MI ?

Son düzenleme:
REİS YENİDEN BULAŞMIŞ OLABİLİR ÇÜNKÜ DOKTOR BU KÜKÜRTLÜ KARIŞIKM EN ETKİLİ ŞEY DEDEİ ONDAN BAŞKA O KADAR ETKİLİ YOKMUŞ BNCE BİDAHA GİT Bİ CİLDİYEYE

EYW SAOL REİS
DOKTRO 3 GÜN ART ARDA KULLAN GEÇER DEDİ

PEKİ KAŞINTI HMN Mİ GEÇTİ BİR SÜRE SONRA MI ?
1 hafta içinde geçti.
Bu arada caps'i kapatırsan daha iyi olur. Göz yoruyor okurken :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,201
Üyeler
195,296
Son üye
burakaghx
Geri