Uzaktan bilgisayar programcılığı okunur mu?

Amaç ne tam olarak dgs ye geçiş için basamak mı yoksa sonrasında direk iş aramak mı

Ben okuyorum sorunuz varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.

Hocam şuan ki durumunuzu önce anlamam lazım. Mevcut olarak okuduğunuz bölüm nedir
Hocam şuan üniversite sınavına hazırlanıyorum ve sınava 1 ay kaldı Hedefim uzaktan bilgisayar programcılığı okuyup dgs'ye hazırlanmak. Aynı zamanda 3 yıldır siber güvenlik ile ilgileniyorum.

Hocam şuan üniversite sınavına hazırlanıyorum ve sınava 1 ay kaldı Hedefim uzaktan bilgisayar programcılığı okuyup dgs'ye hazırlanmak. Aynı zamanda 3 yıldır siber güvenlik ile ilgileniyorum.
Hocam size şöyle söyleyeyim. Genel olarak bu yazılım ve teknoloji sektöründe artık proje bilgi birikimi vesaire her türlü tecrübeden önce torpil geliyor. Hangi Yazılım kanalına baksanız hangi gruba baksanız herkes bundan şikayetçi. Benim tek ilgi alanım bilgisayar ve teknoloji olduğundan bunu seçtim torpilim olduğundan değil :D.
Her neyse, yapılabilir hocam. Üstte de anlatmaya çalıştığım şey artık insanlar diplomalardan önce bağlantıya bakıyor. Adını veremediğim büyük bir giyim markasında yazılım bölümünde arkadaşımın tanıdığının demesine göre 2 profil düşünün birisi en iyi üniden mezun pek bir şey bilmiyor diğeri daha dandik bir üniden mezun ama portföyü sağlam. Portföyüne baktıklarını alıyorlar. Tabii o firmalara kadar portföy sunup kabul edilmek için de tanıdık gerekiyor.
Artık her iş konusunda gelişmeden ziyade kibar adıyla network gerçek manasıyla torpil verebilecek çevre edinmenizi öneririm aksi taktirde dgs ile çok güzel bir bölüme geçseniz bile zorlanma şansınız yüksek. Ben bundan ziyade açıktan programcılık okumaya devam edip portföy geliştiriyorum. Hiç yoksa upwork gibi sitelerde serbest iş kapatırım kendime.

gözün iyi görüyorsa okunur hahahaytt şaka şaka normalde de okunabilir şakadan bağımsz. ama ot gibi okumamak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,251
Üyeler
184,287
Son üye
Rageo_
Geri