Dgs geçiş için basamak olarak kullanmak hocam.Amaç ne tam olarak dgs ye geçiş için basamak mı yoksa sonrasında direk iş aramak mı
Ben de okuyorum kendi ilcemdeki MYOda o zaman mantıklıDgs geçiş için basamak olarak kullanmak hocam.
Hocam sizce dgs ile basamak olarak geçiş için kullanmak mantıklı mı?Ben okuyorum sorunuz varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.
Hocam şuan ki durumunuzu önce anlamam lazım. Mevcut olarak okuduğunuz bölüm nedirHocam sizce dgs ile basamak olarak geçiş için kullanmak mantıklı mı?
Hocam şuan üniversite sınavına hazırlanıyorum ve sınava 1 ay kaldı Hedefim uzaktan bilgisayar programcılığı okuyup dgs'ye hazırlanmak. Aynı zamanda 3 yıldır siber güvenlik ile ilgileniyorum.Hocam şuan ki durumunuzu önce anlamam lazım. Mevcut olarak okuduğunuz bölüm nedir
Hocam size şöyle söyleyeyim. Genel olarak bu yazılım ve teknoloji sektöründe artık proje bilgi birikimi vesaire her türlü tecrübeden önce torpil geliyor. Hangi Yazılım kanalına baksanız hangi gruba baksanız herkes bundan şikayetçi. Benim tek ilgi alanım bilgisayar ve teknoloji olduğundan bunu seçtim torpilim olduğundan değilHocam şuan üniversite sınavına hazırlanıyorum ve sınava 1 ay kaldı Hedefim uzaktan bilgisayar programcılığı okuyup dgs'ye hazırlanmak. Aynı zamanda 3 yıldır siber güvenlik ile ilgileniyorum.
Ben ne alaka knk elektrik okuyodum ben birde uzaktan islerini falan bilmiyorum Ama Programcilik okursan asgarinin biraz ustunu alirsin bir bilişimcinin yaninda