Uzaktan biri ip adresime ulasabilir mi

mety

80+
Reaksiyon skoru
1
Cs 2 oynarken karşı takımdan biri kufurler etmeye başladı bi anda . Ve ip adresimi bulduğunu falan ima etti bana 198 ... İle baslayan bi numara yolladı pc yi kapatma falan sakın yazdı. Umrumda degil ama merakımdan soruyorum böyle bişey mümkün mü ve eğer mümkünse nasıl bir önlem almalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.

ip adresi bulmak kolay o kadar zor değil, engellemekte zor değil de gerekte yok bence, eğer engellemek istersen vpn/dns falan kullan bir tık engeller onlar

Cs 2 oynarken karşı takımdan biri kufurler etmeye başladı bi anda . Ve ip adresimi bulduğunu falan ima etti bana 198 ... İle baslayan bi numara yolladı pc yi kapatma falan sakın yazdı. Umrumda degil ama merakımdan soruyorum böyle bişey mümkün mü ve eğer mümkünse nasıl bir önlem almalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Modeme reset at. Sonra ip sorgula.

ip adresi bulunabilir ama sadece tahmini konumu görmekten başka hiçbir işe yaramaz onun için

Geri