Neler Yeni

Uzaktan eğitimde 7.sınıf konularımı işliyeceğiz?

HYPERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
HYPER
Herkese merhaba öncelikle konuyu doğru yerdemi açtım bilmiyorum. O yüzden admin bey düzeltmesini rica ediyorum. Arkadaşlar bu sene 7.sınıfa geçtim. Uzaktan eğitimde 6.sınıf mı? 7.sınıf mı işliyeceğiz?

-Yec

80+ Bronze
Herkese merhaba öncelikle konuyu doğru yerdemi açtım bilmiyorum. O yüzden admin bey düzeltmesini rica ediyorum. Arkadaşlar bu sene 7.sınıfa geçtim. Uzaktan eğitimde 6.sınıf mı? 7.sınıf mı işliyeceğiz?
7.sınıf konularını işleyeceksinizdir diye düşünüyorum ama hocanız 6.sınıf konu eksiklerini tamamlamak isterse başka tabii.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İlk iki hafta telafi olacak bu yüzden 6.sınıf konuları işleyeceksin. 21 Eylül'den sonra 7.sınıf konuları.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tamam. Peki bu herkes için mi? Yani okuldan okula değişiklik göstericekmi?
Herkes için ilk iki hafta telafi. Bu arada bu telafi eğitime katılmak zorunlu. Yoklaması falan ciddi olacak.

HYPERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
HYPER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkes için ilk iki hafta telafi. Bu arada bu telafi eğitime katılmak zorunlu. Yoklaması falan ciddi olacak.

Tamamdır. Teşekkürler birde bir şey diyeceğim. Bu işte interneti olmayan v.b gibi kişiler ne olucak?

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tamamdır. Teşekkürler birde bir şey diyeceğim. Bu işte interneti olmayan v.b gibi kişiler ne olucak?
Devlet destek verecek internet anlamında. Ama telefonu falan hiç yoksa onlar başka kaynaklar kullanacak.

Top Bottom