7.sınıf konularını işleyeceksinizdir diye düşünüyorum ama hocanız 6.sınıf konu eksiklerini tamamlamak isterse başka tabii.Herkese merhaba öncelikle konuyu doğru yerdemi açtım bilmiyorum. O yüzden admin bey düzeltmesini rica ediyorum. Arkadaşlar bu sene 7.sınıfa geçtim. Uzaktan eğitimde 6.sınıf mı? 7.sınıf mı işliyeceğiz?
İlk iki hafta telafi olacak bu yüzden 6.sınıf konuları işleyeceksin. 21 Eylül'den sonra 7.sınıf konuları.
göstermeyecek, 6. sınıfa bakacaksın.Tamam. Peki bu herkes için mi? Yani okuldan okula değişiklik göstericekmi?
Herkes için ilk iki hafta telafi. Bu arada bu telafi eğitime katılmak zorunlu. Yoklaması falan ciddi olacak.Tamam. Peki bu herkes için mi? Yani okuldan okula değişiklik göstericekmi?
Herkes için ilk iki hafta telafi. Bu arada bu telafi eğitime katılmak zorunlu. Yoklaması falan ciddi olacak.
Devlet destek verecek internet anlamında. Ama telefonu falan hiç yoksa onlar başka kaynaklar kullanacak.Tamamdır. Teşekkürler birde bir şey diyeceğim. Bu işte interneti olmayan v.b gibi kişiler ne olucak?