Uzaktan Eğitimde Oluşan Baş Ağrısı

Evet herkesin bildiği üzere şuan nerdeyse tüm öğrenciler uzaktan eğitim başlığı altında derslere katılıyor. Benim ders programım saat 8'den 13'e kadar devam ediyor ve aralar 10 dakika. BU durumdan dolayı başım çok ağrıyor. Üstüne bilgisayar üzerinden halletmem gereken işlerim oluyor birde onları çekmek zorunda kalıyorum. Baş ağrısı tabii burada çok önemli bir faktör. Baş ağrısı için yapmamız gerek bir şey var mı? Bu konu hakkında bilgisi olanlar cevap verirse memnun olurum.
Derslerimiz aynı saat. Bendede oluyor. Çok sinir ya

• Beğen
Reaksiyonlar: samy
Saatler PC basinda oturdugum icin kulaklık kulagimi agritiyor bel ve boyun agrilari aldi basini gidiyor gözlerim zaten bozuk bir de uzun sure ekrana bakinca goz tansiyonum yukseliyor o da bas agrisi yapiyor hic verim alamiyorum
sonuna kadar katılıyorum

Saatler PC basinda oturdugum icin kulaklık kulagimi agritiyor bel ve boyun agrilari aldi basini gidiyor gözlerim zaten bozuk bir de uzun sure ekrana bakinca goz tansiyonum yukseliyor o da bas agrisi yapiyor hic verim alamiyorum
Hazır konusu açılmışken sorayım herkese, bütçe 350 tl günde 10-12 saat pc başında oturan ben için önerebileceğiniz kulaklık modelleri var mıdır JD 712 kullanıyorum artık kafamın üstünde gerçek bir eşşek varmış gibi hissetmeye başladım :D .
Hem oyunda oynuyorum bu yönde önerebileceğiniz kulaklık modelleri nelerdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde mikrofonunda gürültü engelleme olmalı dc de sohbet ederken arkadaşlar çok rahatsız oluyor

Hazır konusu açılmışken sorayım herkese, bütçe 350 TL günde 10-12 saat PC başında oturan ben için önerebileceğiniz kulaklık modelleri var mıdır JD 712 kullanıyorum artık kafamın üstünde gerçek bir eşşek varmış gibi hissetmeye başladım :D .
Hem oyunda oynuyorum bu yönde önerebileceğiniz kulaklık modelleri nelerdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde mikrofonunda gürültü engelleme olmalı dc de sohbet ederken arkadaşlar çok rahatsız oluyor
tronsmart sono veya trust blizz e bak

Evet herkesin bildiği üzere şuan nerdeyse tüm öğrenciler uzaktan eğitim başlığı altında derslere katılıyor. Benim ders programım saat 8'den 13'e kadar devam ediyor ve aralar 10 dakika. BU durumdan dolayı başım çok ağrıyor. Üstüne bilgisayar üzerinden halletmem gereken işlerim oluyor birde onları çekmek zorunda kalıyorum. Baş ağrısı tabii burada çok önemli bir faktör. Baş ağrısı için yapmamız gerek bir şey var mı? Bu konu hakkında bilgisi olanlar cevap verirse memnun olurum.
öğrencilerden mikrofonun üstüne oturur gibi ses çıkıyor hocanın görüntüsü çamur gibi oluyor

ders arka arkaya ise 2 saat aralıksız ders yapıyorlar ve sabahın körü değil ama erken
ve akşama doğru bitiyor

benim valide de uzaktan eğitim veriyor

onun da başı çatlıyor

hocam ekrana çok bakmak ağrıtabilir başı normaldir

mavi ışık filtresi kullanıp parlaşlığı biraz kısmayı deneyin

Geri