zTheDarq
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Hocam bu sadece ARGB ışık kontrolü içinMerhaba dragos ls300 fanlara sahibim bu fanlari kumandasiyla uzaktan kontrol etmek istiyorum fakat soyle bir parca var ve bunu nereye nasil takacagimi bilmiyorum yardimci olabilirseniz cok sevinirim
peki kumanda ile kontrol edebilmek icin ne yapmaliyim ve suan fotografdaki parca takili degil
Telefon kamerasını açın kumandanın led ön kısmını kameraya tutun telefondan bakın tuşlara bastığında kamera ışık yanıp sönüyor mu kumanda sağlam ise ışık yanıp söner.evde dolu bir pil buldum fakat hala kontrol edemiyorum
evet tuslara bastigimda isik yanip sonuyorTelefon kamerasını açın kumandanın led ön kısmını kameraya tutun telefondan bakın tuşlara bastığında kamera ışık yanıp sönüyor mu kumanda sağlam ise ışık yanıp söner.
Göz ile kumanda ışığı görülmez ama telefon kamerasında görünür
Anakart modeli nedir sizin birde kaç adet argb fan varbilgisayardan hic anlamiyorum fakat benim kasamda boyle bir parca yok bu yuzdenmi fanlari kumandayla kontrol edemiyorum
Hocam hiç ona gerek yok sizin anakart sağ üst ve alt köşede ARGB bağlantısı var fanları oraya takın anakart kendi üzerinden istediğiniz şekil çalıştırın fanlarıanakart modelim:msi b550 tomahawk 6 adet argb fan var
yardiminiz icin tesekkurler suan fanlari msi mystic light uzerinden kontrol edebiliyorumHocam hiç ona gerek yok sizin anakart sağ üst ve alt köşede ARGB bağlantısı var fanları oraya takın anakart kendi üzerinden istediğiniz şekil çalıştırın fanları