hasanhüseyin2000
80+
Arkadaşlar kasam yok bilgisayara gücü nerden vereceğimi bilmiyorum sanırım bir yere iletken değirmemiz gerekiyordu bilen biri yardımcı olabilir mi
Anakartda F_PANEL yazan yerdeki pinlerin görevine bakarsan anakartin kilavuzundan bulabilirsin. Anakart modelini atar isen yardımcı olurumArkadaşlar kasam yok bilgisayara gücü nerden vereceğimi bilmiyorum sanırım bir yere bi demi ileyken değirmemiz gerekiyordu bilen biri tardımcı olabilir mi
A320m-fAnakartda F_PANEL yazan yerdeki pinlerin görevine bakarsan anakartin kilavuzundan bulabilirsin. Anakart modelini atar isen yardımcı olurum
Anakartda F_PANEL yazan yerdeki pinlerin görevine bakarsan anakartin kilavuzundan bulabilirsin. Anakart modelini atar isen yardımcı olurum
Hocam anakartdaki işaretledigim yerdeki iki yere iletken ile temas ettirir iseniz bilgisayar açılır. F_PANEL kısmında 4 pinlik bölümde son iki Pini bir iletken ile temas ettirin.A320m-f
Eyvallah dostum power led yerine takmışım ben düzelttim şimdi 1 saat içinde çok karışık duygular yaşadım valla)Hocam anakartdaki işaretledigim yerdeki iki yere iletken ile temas ettirir iseniz bilgisayar açılır. F_PANEL kısmında 4 pinlik bölümde son iki Pini bir iletken ile temas ettirin.Alıntıyı görüntüle
Ne demek hocam.Eyvallah dostum power led yerine takmışım ben düzelttim şimdi 1 saat içinde çok karışık duygular yaşadım valla)