Merhabalar ben bilgisayarı uzay montaj kullanmak istiyorum yani anakart kutusunun üstünde kullanmayı planlıyorum bir sakıncası varmı veya bir sorun olur mu ?
@Abdullah Hacıgül
@Abdullah Hacıgül
Zararı yoktur ama eliniz çarpabilir ve hızlı tozlanır.Merhabalar ben bilgisayarı uzay montaj kullanmak istiyorum yani anakart kutusunun üstünde kullanmayı planlıyorum bir sakıncası varmı veya bir sorun olur mu ?
@Abdullah Hacıgül
Çok dikkatli kullanmanız gerekir. Bir zarar gelsin istemezsiniz değil mi.Merhabalar ben bilgisayarı uzay montaj kullanmak istiyorum yani anakart kutusunun üstünde kullanmayı planlıyorum bir sakıncası varmı veya bir sorun olur mu ?
@Abdullah Hacıgül
Sıcaklık sıkıntısı olabilir.Merhabalar ben bilgisayarı uzay montaj kullanmak istiyorum yani anakart kutusunun üstünde kullanmayı planlıyorum bir sakıncası varmı veya bir sorun olur mu ?
@Abdullah Hacıgül
Kenarda köşede olacaksa sorun yok ama ortada olacaksa önermem çünkü su, yemek dökülebelir veya eliniz filan çarpabilir.Merhabalar ben bilgisayarı uzay montaj kullanmak istiyorum yani anakart kutusunun üstünde kullanmayı planlıyorum bir sakıncası varmı veya bir sorun olur mu ?
@Abdullah Hacıgül
Uzay montajda oda serinse ve soğutma ortalama ise sorun çıkmaz.Sıcaklık sıkıntısı olabilir.
Tam aksine iyi nefes alır ama masadayken eliniz çarpar ve düserse **** tutarsın ona göre onun yerine google da bilgisayar kasası arat 120 tl ye yakışıklı bir kasa var onu alabilirsinMerhabalar ben bilgisayarı uzay montaj kullanmak istiyorum yani anakart kutusunun üstünde kullanmayı planlıyorum bir sakıncası varmı veya bir sorun olur mu ?
@Abdullah Hacıgül
Nasıl sorun olmaz yaUzay montajda oda serinse ve soğutma ortalama ise sorun çıkmaz.
Klima açılırsa oda da bence püfür püfür olurNasıl sorun olmaz yaben kasanın içinde 4 5 fanla 70 dereceleri göeüyom hiç bir soğutma olmadan nasıl sıcaklık düşücek.
Kasa gibi değil ki uzay montaj, her yerden temiz hava geliyor. Örneğin ben 9 ay önce 4590 1050 Ti tabanlı sistem toplamıştım (kasasız) 1050 Tİ uzay montajda 63 görürken aynı ortamda 5 fanlı dark N10'a koydum 66 gördü aynı fan hızında.Nasıl sorun olmaz yaben kasanın içinde 4 5 fanla 70 dereceleri göeüyom hiç bir soğutma olmadan nasıl sıcaklık düşücek.
Bu soğukta klima mı açılır hocamKlima açılırsa oda da bence püfür püfür olur