FERRUM
80+ Gold
- Katılım
- 5 Temmuz 2020
- Mesajlar
- 8,230
- En İyi Cevap
- 2
Yaz olduğunu varsayalım zaman çabuk geçerBu soğukta klima mı açılır hocamdonuyoz evde.
Yaz olduğunu varsayalım zaman çabuk geçerBu soğukta klima mı açılır hocamdonuyoz evde.
Bence yine de kullanılmaması lazım. Hem sıcaklık hem tozdan dolayı.Kasa gibi değil ki uzay montaj, her yerden temiz hava geliyor. Örneğin ben 9 ay önce 4590 1050 Ti tabanlı sistem toplamıştım (kasasız) 1050 Tİ uzay montajda 63 görürken aynı ortamda 5 fanlı dark N10'a koydum 66 gördü aynı fan hızında.
Çok tozlanır . Sık sık temizlemeniz lazım. Uzun süre temizlemezseniz parçalarınızın ömrü kısalır.Merhabalar ben bilgisayarı uzay montaj kullanmak istiyorum yani anakart kutusunun üstünde kullanmayı planlıyorum bir sakıncası varmı veya bir sorun olur mu ?
@Abdullah Hacıgül
Bu yaz denedim öyle bir şeyi fanların kablosunu söktüm oyunlarda sıkıntısız çalıştı.Klima açılırsa oda da bence püfür püfür olur
120 TL'lik kasa 75C sistem uzay montaj 60C sistemTam aksine iyi nefes alır ama masadayken eliniz çarpar ve düserse **** tutarsın ona göre onun yerine google da bilgisayar kasası arat 120 TL ye yakışıklı bir kasa var onu alabilirsin