Burada arkadaşlar yakınıyor kartım x derecelere çıktı falan gerçekten benim bir şey yapmama gerek yok mu ?Ekran kartının kendi fanları var, ekstra bir şey yapmana gerek yok.
ekran kartını hava alacak şekilde bırak sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorumBurada arkadaşlar yakınıyor kartım x derecelere çıktı falan gerçekten benim bir şey yapmama gerek yok mu ?
Ekran kartı modelin normal şartlarda fazla ısınmıyorsa uzay montajda da sıkıntı çıkartmayacaktır.Burada arkadaşlar yakınıyor kartım x derecelere çıktı falan gerçekten benim bir şey yapmama gerek yok mu ?
Kötü konumlandırdıkları için o.Burada arkadaşlar yakınıyor kartım x derecelere çıktı falan gerçekten benim bir şey yapmama gerek yok mu ?
Ekran kartı modelin normal şartlarda fazla ısınmıyorsa uzay montajda da sıkıntı çıkartmayacaktır.
Alacağın model belli mi?
msı kartlarda ısınma sorunu yoktu diye hatırlıyorum ama rx serisi ısınıyordu sanırımMSI Radeon RX 5700 XT MECH 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
MSI Radeon RX 5700 XT MECH 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RX 5700 XT MECH ITOPYA'da.www.itopya.com
bu kartı almayı düşünüyorum herhangi basit bir fan ile 3-5 derecede olsa düşürme şansım var mı
Normal şartlarda bile fazla ısınan bir kart. Uzay sistemde soğutman biraz zor olacaktır.MSI Radeon RX 5700 XT MECH 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
MSI Radeon RX 5700 XT MECH 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RX 5700 XT MECH ITOPYA'da.www.itopya.com
bu kartı almayı düşünüyorum herhangi basit bir fan ile 3-5 derecede olsa düşürme şansım var mı
eğer sıcak bir ilde yaşamıyorsan yeterli havayı alır ama fazladan 3 fan kasada gayet sağlıklı bence hemde toz sıkıntısı azalır zaten 300 tl ye bile bulabilirsin güzel kasalarMerhaba uzay montaj bir sistem kurmak istiyorum ama ekran kartını nasıl soğutacağım hakkında bilgim yok ve bu işlerden anlamıyorum yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?
Dediğiniz fiyata kasa ben çok göremedim 1-2 link bırakabilir misiniz acaba ?eğer sıcak bir ilde yaşamıyorsan yeterli havayı alır ama fazladan 3 fan kasada gayet sağlıklı bence hemde toz sıkıntısı azalır zaten 300 TL ye bile bulabilirsin güzel kasalar
Ben bu kasayı önerebilirim. Şu sıralar kendisi favorimdir.Dediğiniz fiyata kasa ben çok göremedim 1-2 link bırakabilir misiniz acaba ?