Letrion 80+ Platinum Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 11,876 En İyi Cevap 3 4 Nisan 2022 #1 Uzay temalı, böyle gezegenlere gidip keşif yapabileceğim gerçekçi bi oyun önerisi verebilir misiniz? Ouuter wilds denedim ama pek beğenmedim
Uzay temalı, böyle gezegenlere gidip keşif yapabileceğim gerçekçi bi oyun önerisi verebilir misiniz? Ouuter wilds denedim ama pek beğenmedim
Ahmetycsy 80+ Bronze Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 657 Dahası Reaksiyon skoru 307 Yaş 31 İsim Ahmet İlgilendiği Kategoriler Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji 5 Nisan 2022 #2 No Man's Sky ve Surviving Mars oyunlarına göz atabilirsin.
eysorindik 80+ Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Deniz Çilingiroğlu 5 Nisan 2022 #3 Eve Online oyna, gerisini düşünme bence
Liara 80+ Bronze Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 762 En İyi Cevap 1 5 Nisan 2022 #4 Letrion yazmış: Uzay temalı, böyle gezegenlere gidip keşif yapabileceğim gerçekçi bi oyun önerisi verebilir misiniz? Ouuter wilds denedim ama pek beğenmedim Devamı için tıklayın... Elite Dangerous, SpaceEngine.
Letrion yazmış: Uzay temalı, böyle gezegenlere gidip keşif yapabileceğim gerçekçi bi oyun önerisi verebilir misiniz? Ouuter wilds denedim ama pek beğenmedim Devamı için tıklayın... Elite Dangerous, SpaceEngine.