Uzi hakkında düșünceleriniz

Sizce nasıl?Yalan yok her türlü eleștiriyi de göze alıyorum Newschool rapçiler arasında en iyilerden.Herkese hitap etmeyebilir șarkısı ama bence böyle.Orta segment bir rapçi.El Chavo albümü de bence oldukça iyiydi.LÜTFEN TÜM NEWSCHOOL RAPÇİLERE SÜRÜ PSİKOLOJİSİ YÜZÜNDEN ATIP TUTANLAR YORUM YAPMASIN.Adamın șarkılarını dinleyin de gelin.Gerçekçi tartıșalım.
Alıntıyı görüntüle
Bana göre berbat.

uyuşturucular arabalar polisten kaçmalar silahlar daha ne olsun

Albümden çok daha önce çıkan arasanda ve senin uğruna hariç son albümünü genel olarak beğenmedim ama genel olarak şarkılarını ve tarzını beğeniyorum ben
Not: Küfürlü ve cinsel sözler olan şarkıların hiçbirini sevmiyorum onlar hariç konuştum

Sizce nasıl?Yalan yok her türlü eleștiriyi de göze alıyorum Newschool rapçiler arasında en iyilerden.Herkese hitap etmeyebilir șarkısı ama bence böyle.Orta segment bir rapçi.El Chavo albümü de bence oldukça iyiydi.LÜTFEN TÜM NEWSCHOOL RAPÇİLERE SÜRÜ PSİKOLOJİSİ YÜZÜNDEN ATIP TUTANLAR YORUM YAPMASIN.Adamın șarkılarını dinleyin de gelin.Gerçekçi tartıșalım.
Alıntıyı görüntüle
1664384451870.png

1664386351093.png

Bağcıların hayali rapcisi serseri yapmacık ve iki yüzlü khontkar bile bunun yanında gözümde daha adam.

Alıntıyı görüntüle
ağır keko çakaldan iyidir kendini bişey zanneden biri işte

Alıntıyı görüntüle
Açıkçası MP5 tercih ederim uzi tarayinca biraz fazla sekiyor (!)

Konunun drill tarafındaysan, Drill yalan yok bizim ülkedeki etkilerine de bakılınca pek sağlıklı bir tür değil ve herkese hitap etmiyor.Drill sadece kadın,silah,para araba değildir.Bir daldır.Bunlardan çok kulağına hoș gelip gelmediğine bak derim.Gelmiyorsa bir șey diyemem.
Yurtdışı drill şarkılarını severim ama Türkiye Drill'inden konuşmayalım.
Türkiye'de drill altyapılarının çok güzel kullanıldığı parçalar olabiliyor ama drill çakmaları da olabiliyor.
Hadi drill olarak bakmayalım, Uzi'nin drill dışı parçaları olsun kendi davranışları olsun hiçbir şeyi hoşuma gitmiyor.
Dinlemeyi denedim ama hayır çok saçma geliyor.

Geri